Na, azért még pánikoljunk! 5,24 %-ről csökkent 4,99%-ra. :) A dynamopest-es pakk. Ami a saját nevén volt és a részvénykönyvben láttak a többiek, arról nem tudunk semmi változást.
Nem, mármint nem azt jelenti. A határozati pontok alapján jön a befektető. Csak még nagyobb lett a köd körülötte... Tremmel volt a látható arc, de most eladott. Kinek? A nagybefektetőnek? Remélem! Arról is spekuláltunk, hogy Tremmel csak az első kör. Lehet, hogy hamarább jön a második, mint gondoltuk? Nem tudom, de ettől most még nagyobb lesz a hullámzás... Hát, tényleg jött hír hétvégén.... Reménykedjünk, hogy hamarosan feltűnik az a hír is, hogy kinek nőtt a befolyása 5 % fölé!!
AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐ
NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA BEFOLYÁS MEGSZŰNÉSÉRŐL
A RÉSZVÉNYTÁRSASÁGBAN
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest,
Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) a Tpt. 55. § (2) bekezdése értelmében ezúton
közzéteszi az alábbiakat.
Tremmel Zoltán úr (5667 Magyarbánhegyes, Kossuth u. 19. szám alatti lakos) a mai napon
bejelentette, hogy 2019. április 12-én a 100 százalékos tulajdonában álló Dynamopest
Korlátolt Felelősségű Társaság (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3., Cg. 01-09-325572)
tulajdonában álló EST MEDIA Nyrt. részvények darabszáma értékesítés során lecsökkent, így
a tulajdoni aránya az EST MEDIA Nyrt.-ben 4,99 százalékra csökkent.
Budapest, 2019. április 13.
Szerintem a céginfó frissülésére vár. A Globterm Kft. tulajdonosi szerkezetében esetleg... :) A BÉT-en egyébként még nincs frissítve a tulajdonosi szerkezet.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A