Szerintem a neresek Andy halála előtt vettek ami nagy szorassal ugye 100-180 között volt ,utána higitottak és majd most fogják még leszedni azoktól akik boldogan dobják 200 felett,szerintem.
szvsz soha nem fogjuk megtudni mi volt a "terv" Nincs is értelme a " mi lett volna ha....? " felvetésnek. Január 20 -óta uj helyzet van. Most szvsz azt látni , h a VA vagyon és az ML vagyon békésen összefonódik.
Nem feltétlenül. Az hogy tremmel vitte az andy pakkot nem jelenti azt hogy AV vonal lesz a befuto. Csak halkan mondom. A kettő megfer egymás mellett. Így viszont az új befejtetonek ha más lesz ki kell vásárolni vagy kihigitani vagy megturni egy ekkora rvsest maga mellett.
... "a bennfentesek már bevásároltak volna" ... a bennfenteseknek már eleve van, vagy bevásárolak az elmúlt időszakban. Azért a napi 30-100Millás forgalomban felfele és lefele is be lehetett szépen vásárolni 10-20K-s adagokban 200-300K-s pakkokat. Gondolom azt te sem feltételezed hogy a bennfenteseknek tegnap meg ma kellett volna eszetlenül bevásárolni. Fogalmilag a bennfentes az aki már hetekkel/hónapokkal ezelőtt tudott valamit, és nyugodt lehetsz hogy 80-90 forintos tartományban bevásárolt, épp akkor amikor mi tudatlanok ettük a kefét, hogy meddig esik még. az utóbbi napok mozgása épp arra utalt hogy valami készülőben van, ezt hívják vihar előtti csendnek. VISZONT: számomra is csalódás hogy nincs konkrétum. Magyarországon ha nem lenne utolsó nap akkor semmi sem készülne el, tartja a mondás. Hát Est médiánál, még az utolsó napon is tudnak 21 nap haladékot szerezni. Mondjuk arra gondolni sem merek, hogy közgyűlésen bedobják, hogy bár nagyon folytak a tárgyalások, de mégsem sikerült megegyezni, így a határozati javaslat az, hogy a társaság neve, tevékenysége Est médiáról Est médiára "változik". Akkor BCSt a közgyűlésen nemcsak megdobálják majd tojással, de egyenesen bepanírozzák, és forró olajban kisütik. :)
hát én még csak csemete sem... max tökmag! 😁😁 de hát mindenki annyi pénzből gazdálkodik, amennyiből tud. de bejön a buli, a piát te fizeted joker! 😂😂😂😉😉
Lufiból egy kis idézet, ott marsi írta:) szóról-szóra ugyanazt gondoljátok...:)ma, 22:22#25647Kedves Balázs Csaba! Nem tudom, hogy mi jön a cégbe, de szeretném elmondani, hogy egy NAGY köszönömmel tartozom neked! :)
Köszi.akkor megvan egy befektető és biztos jön ide.ha jól láttam vajna 5%-nak a sorsa is megvan.reméljük tremmel sokban támogatta a tözsdére lépést és nem változott azóta meglátása....:-)
Igen, úgy tűnik mégiscsak a hvg-nek hazudott BCS amikor azt mondta, hogy minden terv amit AV-vel terveztek stornó és új befektetőt kell találni. Ez a jobbik eset, ez nem jár olyan büntetőjogi következményekkel mintha a bét-en tette volna.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A