köszi ;) mondjuk volt időm +tanulni szűrni a fórum hangulatot a valóságtól.. amúgy nálam ez már sokkal több mint türelem.. úgy vagyok vele mint BCS a cikkben, életfeladatom lett kimaxolni ezt a sztorit, időm van rá !!
sokan itt elfelejtik, h a tőzsde hosszútávú játék. Én például megfogadtam, hogy bármi történjék és 2020 áprilisában fogom megfontolni először, hogy eladjam-e vagy sem. Naponta görcsölni, h kicsi-nagy a forgalom nem elég a nyitó stb. teljesen és totálisan felesleges. Ha kiderül pl, h média lesz akkor sem érdemes mondjuk 400-nál eladni mert lehet egy közép európai média céget akarnak létrehozni, amihez évek kellenek. Aki nagyon gyorsan akar meggazdagodni az szerintem itt rossz helyen jár.
Végre történik valami a cég körül. És valóban jobb igy fokozatosan felfelé haladni. Hamarosan kgy. És jöhetnek a nagy hirek a stabil erősödéshez. Bevallom nekem 180 körül fog beremegni a kezem de, jó lenne magasabb szintet is megélni és kiülni azt.
napok óta arról beszélgetünk hogy 130-150 között kezdenek sokan kiolvadni. Ezek dobálni fognak... valakinek meg pont ez az érdeke... ezért töltjük a rést. A kivéreztetés utáni végre dobhatom 0-ban, vagy akár kis bukóban is igazolja a Technikai dolgokat, így mehet a réstöltés. Mi is történik most? Reggel nyitásra limitet vártunk, nem így lett, ezért aki akart még egy utolsó esélyt adni, az most dobja. Valaki meg megveszi. Zseniális. Ha sok pénzem lenne én is így csinálnám. De mivel csak kevés van, nézem, és próbálok nem a peronon maradni.
Érthető Én nem kapkodok,régóta tartom Nem piszkálom tudatosan. Én is tudnék napizni de nem ez az elvem. Ha meg lesz a tevékenység stb itt nem kizárt hogy lefelezem 1000.nél
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A