számomra épp ez a megnyugtató. be lehetne ezt verni 100K-val, de az most már drága játék lenne, és túl rövid az idő korrigálni. Ezek a 20K-s dobálások meg épp úgy lehetnek ijesztgetések, mint bizonytalan realizálók... aki már a ma estét nem várja meg, véleményem szerint nem tőzsdére való gyomorral rendelkezik.
nyugi. ha ma nem is száll fel a fehér füst egy az egyben, a nagy kép jókat mutat. amit bennfentes infó nélkül meg lehetett tudni, azt összerakta a csapat. nyilván még eshetünk pofára, de az elvárható gondosság megvolt, amit tudtunk, megtettük. kockátat nélkül nincs haszon, és ki tudja, lehet este már sziszegnek az örömünkben bontott sörök! 😉
Este BL meccs van. Addigra már sörrel a kezemben szeretnék merengeni a nemrég megismert fejleményeken. De az is lehet, hogy merengés helyett dollárjelek fognak ezerrel pörögni a szemgolyóm helyén mint Dagobert bácsinak :D ... Remélem az utóbbi jön be!
Én soha nem jártam ml környékén! Máshonnan van az infom,aki igencsak nagy névnek számít! Erre írtam azért mert ő nem szimpatizál bcsvel és nem hallott semmit az esttel kapcsolatban attól én még tartom. Sőt! Vettem még!:) Maradok a megérzéseimnél,bár ezzel jól belehet c.....ni!:)))) Meglátjuk! ;)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A