szvsz nem tartom valószínűnek, hogy ez lenne a célja, ha még teljes életet akarna élni (nem nyomorékként) mert meglincselnék ezért....Azt gondolom ha ez megtörténne, akkor is lenne olyan ember , aki továbbvinné a storyt, főleg ha már neki nem lenne beleszólása ebbe a történetbe ahogy sokan sejtik. Lehet hogy hibás a logikám, de ha nem akarnék dolgozni a további életemben BCS helyében én nem tenném...
Én meg nem tudom, de az lenne a legjobb ha se ez se az hanem egy komoly független nagy cég lenne valami egyszerű de nagyon nyereséges profillal. Ufff. Ha bármiféle BCS marad és új vállalkozásba kezd című fejezet indulna (amit nagyon nem hiszek) az maga lenne a vég.
Sziasztok! Volt egy felelmem, hogy ma a tegnapi nyerot elkezdik kiszorni, de orommel latom, h tartjuk magunkat. Zaroig mersekelt emelkedest varok. Szep napot mindenkinek!
Andy magának érezhette a vagyont amit kapott az ofőtől és kivitte,no ezért csúszhatunk! Most tárgyalják vissza apránként,lásd TV2 és az összes amiben benne volt......
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A