Szerintem látnunk kell a lapokat, de legalább azt, hogy kinek mi a célja a társasággal. Ezt nagyon halogatni nem lehet. Park tulaj váltás, BCs leánycégek BB-s számla nyitási "lázban égnek", a közgyülin friss rv könyv lesz. Ezekből már nem csak a sziluetteket fogjuk látni szerintem.
Látom a hazugságok terjesztésétől sem riadnak vissza itt páran, hogy legyen még pár megijedő. Jó jelnek látom, csak ne üljetek fel nekik...a kgy meghívó jöhet holnap, vagy holnapután, vagy 30.-ig valahol. És ha nem lesz benne semmi, tudjátok az mit jelent? Semmit. Ugyanúgy történhet bármikor valami fontos.
Rosszul ismered a szabályokat! 30 nappal a KGY előtt a meghívót kell kitenni, a programpontokat 21 nappal előtte kell, és utána is bármikor módosítható. Érdekes az egy napos regisztrációd, írtad a LUFI-ba, hogy egyik papír sem esett ekkorát, mint ez idén, de azt elfelejtetted hozzátenni, hogy meghalt Vajna. Elhiszem, hogy szeretnél olcsón venni, de felesleges a pánikot kelteni. Ha már ott tartunk, hogy pánikoltatni szeretnél akkor először győződj meg a szabályokról! Felesleges kioktatnod az egy napos klón nickeddel a régi motorosokat!
szvsz hiba lenne elhitetni magunkal ès másokkal , h 2-3 hèten belül látjuk a lapokat!! Rendes èvi kgyröl van szó a napirendi pontok egy rèsze boritèkolható! Szvsz amikor a taggyülès vègetér akkor fogjuk tisztán látni a lapokat. Elötte majd lehet szavazni , mert az dönt , nem a nagy hang , a tiszteletlen beszéd , stb Ezen utolsó mondat termèszetesen nem Neked szól. :-)
minden vasárnap frissül a céginfó (amennyiben volt változás egy cégnél , ha nem akkor nem frissül) , én pont múlt hét szombat (9-én) este néztem rá csak úgy a PARK-ra (akkor még nem tudtam , hogy vasárnaponként frissül az adatbázis) , de nem rémlik nem volt ott hogy "törlés alatt"...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A