Második alkalommal történik, hogy összehoz a sors olyan nővel, aki állítja magáról, hogy nagyon jók az intuíciói.. Nos a mai nap Keszthelyen egy Festetics múzeumi hölgy szegődött hozzánk, aki azon túl, hogy a tárlatról beszélt, valahogy a politikáról is diszkurzust kezdett tartani és ismét előjött a női intuíció.. Gondoltam rákérdezek, mire következtet, ha az Est Médiát hallja.. Hát srácok, ha igaz amit mondott, nagyon jó évünk lesz...
A tozsde is proball elore arazni. Lassan vehetjuk elo a fundas konyveket? A kozos nyelv valoban fontos. Nekem pl a 4ig a magas, h arra melyik modellt lehet rahuzni. Itt egyszerubb lesz? A nagytulaj elvileg kivonja a teszvenyeit a piacrol. A kisebbek es a kozkez csinalja majd az arfolyamot. Amenmyiben tartja majd a peldad alapjan a min 150 et igazad lesz. Nagy funda kellene, vagy jo jovedelemtermelo, meg jobb lenne a ketto az egyben. Gondolom folyaros alviziciokat lathatunk majd, Igy a szamolas, erteknecsles is allandoan valtozo lesz. Nem lesz konnyu, gondolom. Vajon hol, mikor allapodunk meg?
köszönjük. nem vitás, hogy kell hozzá nem kicsi hanem nagy. de én speciel a jelenleg olcsónak mondható részvények közül ebben látom a lehetőséget. ne kérdezd miért én így látom. remélem szerencsénk lesz. ui.:ott1 még hasonló kategóriában van nálam a Zrínyi 2026 miatt.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A