3-as pont: Értelek én, de ebben akkor sem értünk egyet.:) Az idézőjeles jóbarátok is ott vannak szerintem. ;)...és lehet vagy így vagy úgy részt vesz a gazda ,a vej és talán a gázszerelő is.
1-es pont : OK ! kilöve :-) 2-es pont : OK ! én is szoktam agyalni... 3-as pont : Arra céloztam , h “ jóbaràtokat” szvsz nem alkalmaz . Jó barátokat ( !!! ) ügyvédek hadát , jogi ès gazdasági tanacsadókat , profi szakèrtöket igen. :-)
1. Nincs mit hozzátennem, én is pont így gondolom. 3. Szintén hasonlóak az elképzeléseink, annyi különbséggel, hogy fiktív példa helyett én azért azon is szoktam agyalni, hogy mi az ami valós apport lehet. Az árfolyam szempontjából, azért itt sem árt egy kicsit számolgatni. Nagy a szórás, szívesen olvasok ebben a témakörben véleményeket. 2. Ebben a pontban viszont nem értünk egyet. Lehet, hogy nem itt szocializálódott, de most már ide tartozik.:) ...és szerintem, még neki is kellenek a "jóbarátok." a.) Ő egy kiváló businessman, de levezényelni egy ilyen folyamatot nem tud "jóbarátok" nélkül b.) Szerintem ez nem "csak" az ő magánakciója lesz
Én azt szeretném ha történne már végre valami mert Vajna megjelenése óta(ez már 3 hónapja volt) az égvilágon semmi nem történt. Még mindig egy üres cég vagyunk, ugyan azzal a passzív vezetőséggel, tavaly tavaszi árfolyammal. Ha pedig nem jön 1-2 napon belül egy hír ami végre konkrétumokat tartalmaz akkor megint befog zuhanni az árfolyam.
Ámen! :) A "hígítás" a kulcs,mennyi lesz az annyi.Imádkozom,hogy ne kövessék el azt a hibát,mint Opusban....,de ha a te elgondolásod jönne be,azzal szerintem jól járnának a kisbüffencsek is.
A három megjegyzésedhez , a társalgás egyik résztvevőjeként , ha megengeded három észrevétel : 1. Egyetértünk, én is a tizes szorzót használom. Szvsz itt magasabb lesz. 2. A.V. Úr nem Mo-on szocializálódott /kapitalizálódott :-)) szvsz szuverén személy , nem alkalmaz , " jóbarátokat" . 3. A 15 Mrd HUF egy fiktiv példa , a könnyebb számolás miatt. következtetések: nem kockáztatja a vagyonát , érdekelt a további rv áremelkedésben, nem kell félni a "higitástól " , emlitett model esetén a közkéz lecsökken , a papir utáni kereslet nö , további akviziciók jöhetnek , szvsz :-)
Sziasztok! Azon gondolkoztam, hogy mivel a leányvállalatunk egyetlen tevékenységi köre a Vagyonkezelés így közvetlenűl a cégbe nem jöhet például média hanem inkább egy céghálónak ( ezt a Ner-esek amúgy is szeretik) lehet a csúcsa.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A