Van pénze a cégnek ha erre gondoltál. Szerintem a szamvitellel ne erolkodj, mert fogalom zavarban vagy láthatólag, gondolom a mérlegképes sincs meg ;) Amúgy Most tényleg a trópusi vihar c. Filmet játsszuk amiben én vagyok RDJ, te pedig Ben Stiller és most nyomom neked a híres monologot aminek a végén furcsán nézel a nézők meg kacagnak? ;)
Nem érted a lényeget: bármennyit fizetett, miért olyan cégben akarna direkt kicsi, 5% tulaj lenni amiben nincs emmi és nem ner jön. Mesélj mennyire akarod ledumalni? 100 jó lenne mi? Múltkor talán oda vártad aztán 145.. Maradt még ott1? Ma tudtad szórni volt vevő ;)
Szerinted logikus. Igen vajna pont az estet nézte ki hogy vegyen 5% pakkot. Nem talált jobbat. Nem akar vele semmit csak kisbufiknek lenni. Ezt gondold végig írja szerintem ;)
De ha tovább visszük a gondolatmenetét,hogy Vajna nálunk az,mint máshol sobadi,akkor a főtulajdonosunk legalább egy Mészáros,Csányi kell legyen,vagy egy amerikai milliárdos,szóval azt mondom legyen csak Vajna a mi sobadink,még ha kabaréba illően is hangzik. :)))))
Ezt értelmezhetem úgy, hogy nem ajánlja a SET-et, mert ott Sobadi az 5% feletti tulaj, és isten óvjon minket, nehogy Vajna úgy viselkedjen, ahogy Sobadi? Ezt mondta?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A