Mi is a kerdes? Csak Vaculak valaszat olvastam. Barmi lehet. Mincs alja, azt is szoktak mindani. De mindegyik kicsit mas volt. A szakadasok alt nagyon erosek gyorsak, sokkoloak. Mire feleszmelsz ujabb husz szazalek le. Tenyleg ijeszto tud lenni. Nem szoktam tippelni. A valtozasban kellene benne lenni jo iranyban. Mem lehet konyvelbol Megtanulni. Sok tevedest olvastam. Majd mindenki veszit. Az almodozok visszaadjak a nyereseget. Ott fel kell ebredni. ASokan ragaszkodnak elkepezwlwseikhwz, hulyeseg, el kell dobni gyorsan, ha nem mukodik. Allalmazkodmi kell tudni, gyorsan valtani, ugy gondolni mindenre mint nem biztps, tevedhetek, nem lehet sertodes, dac. Mindig a piac diktal. Figyelni kell, hozza alkalmazkodni. Ne embereket kerdezz, a piacot kell fegyelmi erosen, higyan valtozik milyen iranBa akar leginkabb menni. A konnyebb ellenallas a lenyeg , ami gyorsan valtozhat, csapkod osszezavar. Nehez. Ne hidd el senki ember magyarazatat. Barki tevedhet. Nem lehet valaszolni a kerdesedre. Emlwkszem Nyilasi brutal eses utan mindta, itt az alja a papirnak es meg tizedelosott. Hiu volt a pali. Nagy hiba. Alazat.
Érdekes kereskedési nap volt elég nagy forgalommal, rövid felmenetekkel és 140 körüli tartással. A nagy szurkagépek a hír óta nem mutatkoztak, szóval mindenképpen idegsimogatóbb volt mint az elmúlt hetek mozgolódásai. Remélem lassan meglesz az alaptáborunk itt 140 körül, aki akar még oldalazhat egy kicsit, de mostmár ne csorogjunk. Aztán irány a csúcstámadás. Csak aztán a 4ig ne lopja el megint a showt.
Hoppá, pont téged felejtettelek ki, részemről is öröm ! Elnézésedet kérem és köszönöm a válaszodat ! Az eddigi válaszok alapján számomra is az jött le, hogy a legjobb, ha a magam feje után cselekszem és mindig van szárazon puskapor.... :)
Szerintem ugyanannyira fontos, mintha EST-ről beszélnénk, de eltérünk a topick témájától. Más fórumokon viszont tojnak a fejemre, úgyhogy csak itt tudok érdeklődni sikerrel.... :)
Kedves BCS! Mivel , örömömre , személyesen is ismerjük egymást : "akik már a 2008-as válságot is rutinos kereskedőként élték meg, " azoknak vszinüleg van tapasztalatuk a 2003 német " miniválságról " , és ha elég korán kezdték akkor a 1998-as orosz válságról is , ráadásul ha pechükre elég öregek akkor még OTP rv -ét is vehettek névérték alatt , ill. nyerhettek az IBUSZ , Humet stb. rv - nyel is , de a fentiek alapján sem tudnak a kérdésedre válaszolni ! Szvsz. Azt tedd amiben hiszel ! :-)
Szerintem nem lehet megmondani előre. Bármi lehet attól fuggoen hogy mi történik a világban. Elég egy fos trump tweet, vagy bármi eszement dolog és esnek a piacok 10%ot. Ha nem így lesz akkor konszolidált le föl mozgást várok
Én nem igazán számítok idén lecsorgásra. Sőt! Trump rájött, hogy hülyeség a kínaiakkal szarakodni, mert csak maga alatt vágja a fát. Kína is egy kicsit megsínylette Trump rsztelen kirohanásait, de én bízok bennük. Ha rendezik a dolgokat, ha Trump előbb gondolkodik, aztán beszél újra betör a bika, sőt a brutál bika a piacra. Szerintem nem lesz gond.
Törölt felhasználó2019. 01. 02. 21:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
Minden egyes forrás megerősít/megcáfol :D Én 2019 tavaszán a véres december korrekciójára számítok, tehát emelkedésre, de nyártól, ősztől további esésre.... :)
OFF: SZVSZ az Est rallyt beárnyékolhatja egy nemzetközi pánik hangulat, de akár fel is kaphatja a szél pont emiatt, mert egyetlen longolható papír lesz a BÉT-en. A kérdésem arra vonatkozik, főleg a tapasztaltak véleménye érdekelne, akik már a 2008-as válságot is rutinos kereskedőként élték meg, hogy szerintetek a DOW nagyjából meddig mehet le és körülbelül mennyi ideig tart az alj elérése? Rengeteg részvényt szemeltem ki (~50), amelyek már most a céláram felé közelítenek, de korainak vélem a vételüket, mert szvsz a DOW 18 ezerig simán lemehet év végére csorogva. Az "agyonvert" részvények pedig lehetnek még jobban agyonvertek. Például: Valeo 67->25 EUR (5% oszti)
Ha jan.11-ig nem lesz semmi hír, akkor lenne kedve valakinek velem betekinteni a rv könyvbe? (írnék neveket, hogy kivel mennék szívesen, de nem teszem meg, mert hosszú lenne lista) :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A