Az a pár forint nem oszt nem szoroz...én így kúrtam el az Opust(180 alatt akartam visszavenni a 235-ös eladásomat,de 183-nál fordult.40-50k val szép nyereség lehetett volna belőle....
Fórumra visszatérve: nem tudom ki minuszolta le az előző hozzászólásodat, de néha olyan érzésem van mintha a normális embereket valakik össze akarnák ugrasztani. Én mindenesetre köszönöm neked az érdemi beszélgetést. Fórumgazda és moderátor felé pedig javasolnám az ész nélkül minuszolók felderítését és pihentetését. Most mennem kell további jó kereskedést/várakozást mindenkinek.
Uh...ez egy kicsit erosre sikerult...lefitymaloan talalgatni a masik tozsdei befektetesenek osszeget,mikozben egy nappal elotte nyilvanosan bejelentented,h 30 ezer ft-al tozsdezel,es azzal mekkora kitartasod van a rossz idokben...eros,nagyon eros..
bocs ha nem érthetően fogalmaztam... nyilván tudja Andy hogy mit miért vett meg... csak mi nem tudjuk, ezért találgatunk. Erre vázoltam fel egy verziót, megvitatásra, miszerint az október 12-i árfolyam nem mérvadó, mert nem aznap született meg az egyezség, tehát nem egy október 12-i 126 forintos áron létrejött tőzsdei tranzakcuióról van szó, így nem tudjuk mennyiért szerezte meg. valószínűleg olcsóbban. ez magyarázat lehet arra, hogy a piac miért így áraz, és miért került vissza az árfolyam az október 12-i szintre. Ezen felül ha van bármilyen háttérbeli összefonódás amit mi nem látunk, akkor mégiscsak egyik zseb másik zseb effektus van, amiből a kisbüfik annyit látnak hogy Andy Vajna 5% résztulajdonos lett, ami pillanatnyilag felhajtotta az árfolyamot, de valójában érdemi változás nem történt... mindez csak egy elmélet... egy a sok közül... ettől függetlenül 127-en hígítani szeretnék és továbbra is felfele várom a papírt.
"Hogyan viszonyul a jelenlegi legnagyobb(20%-os) tulajdonos az Orbán-közeli új tulajdonos, bizonyos Vajna András megjelenéséhez?" - úgy, hogy tudtommal BCS balos (de lehet nem jól tudom)...
Nem tudom milyen nexusra gondolsz Vajna és a Teniszklub között. De ha csak az egyik zsebéből tette át a pakkot a másikba akkor az azt jelenti, hogy már 25% az övé és nem 5%. Ez azért elég megnyugtató lenne számunkra:). Egyébként sztem semmilyen nexus nincs köztük azon kívűl, hogy tulajdonostársak.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A