Lehet nem merik kihozni a hírt, hogy marad elkülönítve. Félnek a nép haragjától. :( Nem véletlenül volt itt ma és tegnap alacsony forgalom. Aki tudta inkább eladta. Az is furcsa, hogy a döntés megvan, mert ma ült össze a bizottság. De akkor miért nem hozzák ki a hírt?
Szerintem maradj a Nord topicnál. Annak a hajónak voltál a kapitánya. Ilyen sűrűn nem szokás hajót cserélni. Úgy értem átszállni másik hajóra kapitánynak. :)
Azért mert én oda nem megyek vissza. Engem kirakott 1 hónapra, mert szemébe mondtam az igazságot, a trollokat meg hagyja dumálni. Én kapásból végleges kitiltások sorával nyitnék. Trump ha olvassa lépjen màr be legyen szíves, adja àt a moderálási jogát, hogy rendet tegyek, vagy pedig csinálok egy újat. C vàltozat: megyek a fórumról én is. Vàrjuk a megoldásokat, elsősorban trumptól.
Mivel Trump lelépett, létrehozok egy új topikot. Miért? Mert nemmondokle puhány kezű moderátor és full inkorrekt. Ezekkel a trollokkal én meg nem beszélgetek.
Üzenem a másik topicgazdának, hogy nem kellene üzengetnie, ha nem rak ki 1 hónapra. Érted? 1 hónap. Nem személyeskedtem. De Ő keménykedett. Amikor meg lenéztünk 100-ra, volt nyüszítés részéről rendesen. :) Persze azt már elfelejti. :)
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek