Nem làtja senki az àrfolyamot előre, viszont abban a piaci hangulatban teljesen nyilvánvaló limites tépésekbe adtál bele. Az erős ellenàllás 36 Ft volt, magyarán megmondva Te beleadtál a kitörésbe, holott azt megvenni szokàs. Mindegy, nem az én problémám, csak a mellébeszélést szüntessük már be. Szépen beleadtál a kitörésbe, ezek a tények kedves sly.
Elérkezett a vàrva vàrt nap, hogy kevesebb, mint 4 hónapon belül közzétegyem a Kikészben Kvasztics Fedorhoz írt bejegyzésemet.Térden àllva könyörögtem neki, hogy vegye Estet, mert jót akartam neki: március 26. | 09:34előzmény: #4414 Kvasztics_Fedor#4422Fedorom! Őszinte, jó szàndékkal... Estmédia hamarosan be fogja előzni Enefit. Most gondolkozz el rajta, hogy hogyan kompenzàlod azt a buksit, ne utána legyen szomorkodàs. Most szólok harmadszor. Köszönöm, nincs több mondanivalóm, itt a bizonyíték.
Szerinted ha eddig igy elment, nav stb. akkor ennyire balekok lennenek, hogy kihagyjak ezt a ziccert, hogy kikeruljon az elkulonitettbol? Azt hiszem akkor lesz csak igazi zuhe, ha nem jon ki. De akkor nagyon balfekek. :)
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek