Miert lennek ellensege a penzemnek? Tok oszinten. A tegnapi nagy forgalmu emelkedes utan a mai napi esest mi indokolja? Aki akarta adta tegnap is. Ma mar nyitoban esett. Miert? Ha nem azt irom up, akkor ellensege vagyok a penzemnek. A masik ket topic a ful rozsaszin kodos csoport. Ezzel nincs is baj. De mi valtozott tegnap ota, hogy jelenleg -5%, ami nal vegere lehet 10-% is. Mire adjak az emberek!? Tegnap beszeltunk arrol, higy hosszu tavon nem, de roviden 10-15% eleg jelentos osszeg. Ha valaki jartas ebben segitsen mar please, hogy egy emelkedo nap utan ma miert esunk? :) Ha nem lenne papirom nem irogatnek.
Mindketten feltetelezunk. Az én feltetelezesem nem az hogy hülyék ha kovetted az írásaim hanem az hogy kész tények elé állították őket. Morzsak vagy nulla. Lehetett választani
Pl az egyezség lehetővé teszi a kp-ban kifizetést. Hidd el ha mindent az orrunkra kötnének akkor túl okosak lennénk,nyilván erre nagyon figyelnek. Felesleges ezen ennyit kattognod,idővel kiderül minden....
Igen. Ezzel időt nyertek. Senki nem tudja bizonyítani hogy nem vizsgálódnak. Idő húzásra kiváló diplomatikus közlemény. Szvsz. Ebben az esetben ez logikus.
Egy pár kérdés:Te ellensége vagy a saját pénzednek?115 forintnál ugyanígy hisztiztél,sőt 125-ön is.Van egyáltalán papírod?Azt látom hogy Neked semmi nem jó,csak a hiszti megy ezerrel...
És akkor egyébként hazudtak a május végi közleményben, ahol leírták, hogy most vizsgálják, hogy részvénykibocsátás helyett fizethetnek-e készpénzzel? Felőlem lejátszhatjuk a logikai vitát. Csak pl. ezért szarrágó kitiltott a másik topikból.
A kérdésedre már kb 100x kaptál választ: A hitelezőkkel már rég lejátszották a részvényeik sorsát. A tegnapi 140 milla forgalmat nem csak a kisbüfik csinálták.
Ugyan már, nézd meg a másik topikot: . "egyértelmű, hogy többet fog érni" "Jó lenne, ha kiderülne már, ki az új tulaj" "jövő héten standard". . Tényként vannak kezelve feltételezések. Ahogy igen, az is feltételezés, hogy kik a hitelezők, és mi lesz velük. Az én kérdésem legalább logikailag jogos.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek