A legjobb. Voltam sok helyen, mert mindig azt hittem , a ceggel van a baj. Azt hgy erted, hogy : “azt is latod, hogy mennyien voltak elotted egy arszinten. “ ?
Köszönöm a tapasztalatokat. Már egy ideje gondolkodtam, hogy átmegyek. De ez a párhuzamos egymás mellett valóban jobb megoldás. Akkor nem kell várni, mikor lesz végre akció a randomnál. Mindenkinek köszi. Nem gondoltam, hogy így kiönti mindenki a fórumra, nála mi van. :)))
akárki akármit mond, szerintem a random nagyon jó legolcsóbb a piacon, jól áttekinthető, gyors, amint egy vételi vagy eladási megbízást megadsz, leokézod, abban a pillanatban már bent is van a könyvben (azt is látod mennyien voltak előtted egy árszinten) pályázhatsz tizes-huszas könyvre, ingyen kapod ha figyeled a hírlevelet különböző listákat , nyereség veszteség kimutatást, stb meg megnézheted a netboonban ami panaszokat olvastam itt a fórumokon - meg volt tapasztalatom máshol is - hát csodálkozom hogy nem mindenki itt tolong
Nem kell itt emelgetni semmit! Te nagyban játszol, én hozzád képest kicsiben. De nekem a kicsi is nagy. Ahogy írtam én egy kis Mehet vagyok de bízom benne, hogy nagy menő leszek. Ne ítélj el érte: nyomnám én nagyobban is de van egy határ ahol még jól érzem magam és van egy határ ami felett sajnos szédülök. ez a határ mindenkinél más és más. én két részvényt gondoltam amikor gondoltam: EST és NORD. amikor gondoltam volt annyi amennyi volt. most is valamennyi. ha valakinek elég kiszáll (vagy már kiszállt), ha valakinek kevés vagy bízik még vár. nem bonyolult ez... szóval én emelem kalapom:)
én is sokáig halogattam a Randomra váltást, aztán vertem a fejem a falba, hogy te ökör már rég nyithattál volna ott is... nem kerül semmibe, felmész a honlapjukra és beregelsz. Akár még ma. Tedd meg most! :D
Nem tudom miben nem jó. Szerintem a legjobb szolgáltató. Az iOS mobil app még béta, ennyi. Amúgy netboon felületen dolgozom, nekem megfelel. Sokszor mobilról vagyok, oda nagyon kell a Mobilbroker. Androidos stabil, iOS-es még fejlesztés alatt, de használható, csak sűrűn kell újraindítani.
az "ökör" aki a mínuszt nyomja azt sem tudja miért teszi.... tovább kéne képeznie magát... a "+"-ig...de nem fog menni mert a vesztes az vesztes marad, mert vesztesként tekint magára, ezért nem tud nyerni!
Az. 1 éve úgy kereskedek, hogy két ablak van nyitva, egyiknek a randomos számla, másikon az erstés. Erstén beadom a megbízást a randomos könyv változása alapján mire ott megjelenik az öntés vagy vétel..... Na meg randomon real 20-as könyv ingyen. Számlavezetés ingyen. Jutalék daytrade-re harmada az erstének. Viszont az Erste is korrekt volt velem, mert a rendszer megállt amikor Estet akartam venni 92-őn, nem tudtam belépni, a következő aukción vettem 10k-t 101-en. Megreklamáltam és kp-ben kifizették a 90eFt-ot. :) Figyeltétek hogy átkötöttem, hogy ne legyen offtopic? :)))
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek