otp 5-ös könyv vs. random 20 real, megbízás visszavonása vagy módosítása 250 HUF, előfizetés kb. kétezer párszáz HUF... rendszeres kimaradások...be sem tudok lépni...Nekem sajnos ilyen "pozitív" tapasztalataim vannak. Különben az "OTP direkt bróker egy ..." című topik jól szemlélteti az ottani történéseket. de kinek mi a jó:)
na egy dolgot szögezzünk le: valaki nem attól lesz jó vagy rossz tőzsdés, hogy melyik szolgáltatónál van. a lényeg a gyorsaságban és a megbízhatóságban van amit én rendelkezésre állásnak neveznék. én annyit írtam, hogy a random jobb mint az OTP és ebben nem lehet vita. a randomnál én speciel a Netboon-t használom ami szinte hibátlan. DOM DOM RANDOM:)
nincs mit, amíg az otp-n "nyomtam" de a kimaradások miatt csak a gondom volt. amióta átjöttem ide azóta felhőtlenebb az élet. az otp-s értékpapírszámlám ettől függetlenül megvan (ha lenne valami ziccer esetre). a randomhoz meg átutaltam a kereskedésre szánt pénzt kb, ennyi. a két cég és szolgáltatás ég és föld.:)
Bocsi, csibe írta.
ma, 11:50
előzmény: #27078 COLOP
A bent maradt tételeket meg lehet venni/vagy eladni kb. 1 percig. Mi ebben a nem korrekt? Bárki megveheti/adhatja. Nem igazán értem, miért csak az egyik szolgáltató tudja ezt.
Szerintem itt maximum hangulatra érdemes figyelni de inkább a forgalomra és a szintekre. Hol mennyi papír forgott mennyi ideig milyen intenzitással. Más ötletem nincs TA részről ebben a papírban.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek