Topiknyitó: altlaszlo 2007. 03. 22. 11:46

Erste netbroker  

akinek ez van/nálatok jó? csak nálam sz..t be?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Brunhold 2007. 08. 25. 17:18
Előzmény: #679  gepida
#680
emlekszetek mikor volt a phyli jegyzese?
Nos en egy hettel elotte kertem igazolast a brokeremtol az Erste Bankba.
Az igazolasat allitolag elkuldtek, de a mai napig nem kaptam meg. Most megint kertem egy igazolast, de ezuttal en megyek be a bankba, hogy szemelyesen atvegyem a hivatalos papirt.
Erste Bank? nagyon le vagyok sujtva mert csalodtam bennuk de nagyon.

En nem pereskedek, hiszen nem "vesztettem" de nagyon elegedetlen vagyok veluk.

Lenne egy kerdesem is.
Penteken nagy problema volt a Phyli reszvenyek negyedelese utan, reggel nem lehetett kereskedni a reszvennyel. Legalabb is nekem eltunt a keszletembol a meglevo rv.
Mikor felhivtam a netbrokert, ok azt mondtak, hogy vmi kernek kodot adnak neki es ez jelent most vmi problemat nekik.

Ha ez igaz akkor megint csak nem ertem, es lehet hogy en vagyok naiv, de akkor a tobbiek hogy kereskedtek? Mert lattam hogy 9 ora utan volt nem is egy kereskedes.?
kb 9-30 korul alt vissza az egesz, de addigra mar kicsit lenyomott arakkal.
Azert van egy feltetelezesem: megpedig az, hogy megnt a netbroker nem mukodott normalisan.
De lehet hogy mar paranojas vagyok?
gepida 2007. 08. 25. 16:31
Előzmény: #678  laca027real
#679
Kedves laca027real,

Lehet nem fog tetszeni amit írok, dehát ez van. Nagyon SZVSZ.
Néhány alapállítás:
-legelőször is, nekem is van ilyen számlám (portfolios, de már én is az ertésekkel értekezem inkább), sima felhasználónak sokszorosát forgalmazom szerintem.
Miért nyitottam számlát? Csakis kizárólag a bef hitel miatt, mivel equsok TDT-je az totális bukás.

Most jön szerintem a "feketeleves", rád nézve:
- Te profinak tűnsz, nagy forgalom, hatalmas jutalékokat fizethetsz, satöbbi.
Már megbocsáss, DE hogyan lehet az, hogy áttolod pénzed nagyrészét ezekhez, mielőtt komolyan le nem teszteled a rendszerüket?? Itt hibáztál szerintem!

Ez a rendszer nem a béten, valóban napi szinten kereskedőknek való, hanem annak aki havi néhány ügyletet köt! Ez nekem valami "marketing rendszernek" tűnik. Hogy értem? Bemegy a nyomoronc magyar hozzájuk bef számlát nyitni, a bank megpróbálja megfogni mint új egyéni ügyfelet, hátha eladhat neki folyószámlát, meg hitelt, meg a többi xart. Ezzel a rendszerrel spekulációs szinten NEM lehet lehet kereskedni!-> namost te, aki saját bevallás szerint milliárdokat pörget át a tőzsdén , rábíztad magad erre a rendszerre, akkor te nagy hibát követtél el, és ennek az árát most fizeted meg!
Itt most nem a pénzre gondolok, hanem a LELKI VILÁGOD KÁROSUL(!), szerintem ez mindennél fontosabb, még a kibaxot erstés jóvátételhez képest is!

Helyedben lennék, alkudoznék még velük, ajánlatot elfogadnám, és egy életre elfelejteném őket! Ezzel az "utolsó vérig" harcolok dologgal, lehet nyersz még 1-2 millát x év per után, de az nem biztos hogy megéri, hogy az idegrendszered gallyra megy. Még egy dolog: tudom törölték a topikodat, de azért mégsem kellene mindegyik még létezőbe bemásolni ezt a kissé "zagyva" hsz-t. Köszi.

Amúgy, sok sikert a perhez!
laca027real 2007. 08. 25. 16:04
Előzmény: #677  laca027real
#678
A netbrokernek sem. Azt nem ertem miert nem perelnek. Hisz, lehet csak bloffolok.Ezt meg en nem ertem. Pedig a Postabank is mit nem adott volna erte.

Na de a bankszektor nem erdekel. JO mulatast,
jo hetvegetmindenkinek. S nyugodt szep almokat!
laca027real 2007. 08. 25. 14:53
Előzmény: #676  drop
#677
vagott verzio a vezetosegnek.En se ertem.
drop 2007. 08. 25. 14:41
Előzmény: #675  laca027real
#676
Ne haragudj, de elakadtam a az első fejezetben, nincsen értelme a mondataidnak...
laca027real 2007. 08. 25. 14:30
Előzmény: #674  laca027real
#675
ok akkor megprobalum

Subject: Erstebroker Belső hibái,azoknak megoldás helyetti tusolása,-ügyfélvesztés,Kerem nezze meg a : www.portfolio.hu fórum/topikok/erstebroker cím alatt taláhato forumot.
.Mielőtt ítélkezne,.olvassa el kérem , a többi felhasználójuk véleményét,tapasztalatát is. Ha nem cél cégüknek felhasználóik lehetetlen helyzetbe hozása,(megtartása) ami számukra pénzveszteségük mellett látszólagos kiszolgáltatottságukat is megtapasztaltatni(magam részéről mindenképpen)s válaszként nem szeretnék jogos kártérítési perek tömeges indítását(hiszen részvénykereskedő szoftverük, enyhén szólva is lassú volt, s pont a kritikus pillanatokban ( hirtelen árfolyammozgások) gyakorlatilag használhatatlanná tették a rendszert.( több perces várakozás több mint milliós károkat okozhat s okozott is nyilvánvalóan több felhasználójuknál.

Ehhez hozzájárult konkrét esetemben, mikor 2 szerencsétlen véletlen, egy máig sem tudható „krach” pallosa , masodik mely azon napon augusztus 8 ról 9-re megváltoztatták a netbroker pro(jelezve PROfesszionális változata) belépési linkjét (INTERNETES OLDALÁT)

Aznap reggel a bankjuk brókerkereskedési oldalára be lehetett lépni, ahol jelszavunkat megadva, válaszként egy visszaigazoló sms-t küld rendszerük(ha küld- többnyire igen 95% néha csak 5-10 perc elteltével.)

Rákattintva a Professzionális felhasználói logóra a program kilépett,megszűnt mintha bezártuk volna- Ez volt aug. 8-án este illetve aug.9-én is.

9óra 00 percre, többszöri próbálkozásom után ,hívva a helpdesket , brókereket.mindenki szerint a rendszer működőképes- ( pszichés hatása talán a gépem rossz?)

Több 10 perc telt el míg kiderült már, más honnan kell belépni a pro verzióba.

Rövidre fogva :hivatkoztak előző éjszaka 23 óra 11 perckor kiküldött emailjükre,amit miért nem olvastam el? Hisz sms ill- telefon drága lenne ennyi ügyfélnél.

Mivel ezt a gondolkodási hibát elvárhatóan 2 perc alatt észre kellet volna venniük,( s nem a szokásos ügyfél a hibás mindenért pánikmondatot alkalmazni.)

1, Nem kellett volna emailt küldeni hiszen az email nem telefon néha,gyakran több napig el sem olvassuk. Óriási hiba,hiszen egyetlen előnye hogy ingyenes.

2. Ha a visszaigazoló sms jött aznap , aug. 9-én elég lett volna a belépni kívánók visszaigazoló sms-ébe beleírni. (költségkímélő de felesleges, hisz

3. A hiba az volt ,hogy bárminemű áttérésekmél bevett gyakorlat, párhuzamosan működtetni mindkét rendszert ( de ha az előző szoftver annyira hibás hogy ezt nem vállalhatták, elég lett volna a régi bejelentkező lap ami még élt PRO verziójára mutató linkjét átirányítani.

A hiba egyértelműen a linket melyre a Pro mutatott törölték, de elfelejtették a bejelentkező oldalon átirányítani az új bejelentkező oldalra.

Ez a megoldás teljesen ingyenes bekerülése 0 forint.

Mégis vitával teltek,telnek azok a percek ,mikor még nem tudva, egy krach kezdetén vagyunk.S már elindult.

Munkatársaik nyilván központi rendszerből lépnek be a kereskedésbe ezért a hibából semmit sem tapasztalnak.

A felhasználók többsége nyilván kedvencek közé teszi a belépési oldalt, a megerősítési sms jön mire a program eltűnik a gépről.

Senki nem ért semmit. 10-20-30 perc után kiderül a hiba oka de akkor sokan így én is nyerő pozícióból hirtelen vesztőbe léptünk. Önhibánkon kívül

Magam részéről fejest ugrottam az esésbe, értvén ez alatt növeltem tőkeáttétemet s vásárolni kezdtem ,jelezvén korábbi tapasztalatom alapján legjobb döntésnek ezt tartottam hisz mikor Mol részvényeim előzőleg 2007 február végi kisebb krachkor nem tudtam eladni, mert rendszerük túlterhelést olyannyira nem bírta, hogy mire az eladás oldal megnyílt, már 4 %-ot esett az árfolyam. Kb 4-5 perc volt. E februári eset olyannyira tulterhelte rendszerüket,hogy másnap értékpapírszámlámon 9 millió forint s közel 1000 mol reszvény helyett.!! -34 millió forintot találtam. S kb. 70-80 millió forint értékű részvényt.

Jeleztem a helpdesknek,válaszuk az volt szívesen segítenének de nem tudnak.

Kényszerkereskednem kellett hiszen ki tudja mennyit fog érni (miután eladtam minden általam nem vásárolt részvényt hogy pénz legyen a számlámon. Megjegyzem, jeleztem ezek nem az én részvényeim,a tőzsde viszont könyörtelenül nyit. Lépnem kellett.

Belső vizsgálat ,elnézést kért a kb-ra adott részvények több héttel való kereskedése utáni korrekcióra nem szorultak. S bocsánatkérés mellett, egy üveg bort kaptam ajándékba.Ennyi előzmények után (csak magamra számíthatok) növelve tőkeáttétemet, miközben azonnali kivizsgálást kértem, nem számíthattam kártérítésre korábbi tapasztalataim alapján.

A dolog a maguk kollegái szerint nem megoldható(kiszámolható veszteséget nem tudunk utólag bárki bármit mondhat)

VALÓBAN EBBE A KÖDBE BURKOLÓZNAK AZ EMBEREIK(hiszen akkor nem értenek a szakmájukhoz) Mellékesem csak remélni merem, nem hiszik amit mondanak.Matematikailag speciális problémával állunk szemben

Másodsorban kiszolgáltatott helyzetbe hoztunk jó néhány embert,mely akkoris kártérítési igénnyel élhet, ha nyert hosszabb távon kiszolgáltatott helyzetéből.S kis szomorú de dátumokhoz kapcsolódó költői kérdésem: augusztus 9-e mint tudjuk Japán 2. atomcsapásának évfordulója. Akit előző nap elraboltak Nagasakiból, s láncra verten tartottak Kiotóban emberrablók- Őket hogyan ítélné meg egy mai bíróság. Megjegyzem a helyzetet tovább lehet itt is, ott is bonyolítani, hisz sajnos Kiotó is a lehetséges célpontok között szerepelt aznap.

A prioritás a minél szebb időjárás volt,ami a pusztítás lefényképezéséhez kellett, s csupán híres pagodája mentette meg,mert aznap ott is jó idő volt. S a 2. bomba mint tudjuk csak az uránium illetve plutónium mint 2 izotóp összehasonlítása miatt került ledobásra. No de ennyit az emberiségről.Kérdésem: az esetet augusztus 9-en jeleztem,tegnap augusztus 24-én jártam bent a tornyukban.

15 nap kényszerkererkedését pánikszerű tőkeáttételek alkalmazását ki tudja s hogyan tudná is megfizetni nekem-

Munkámat hanyagolnom kellett, ld. elmaradt haszon. Kb 55 millio forintos projektből átadás előtt lévő Magyarország legnagyobb ...............forgalmazójával kötött szerződésem kötelez a határidők betartására. Ld. kötbér . későbbi nyitásból elmaradt haszon,

Közben augusztus 18-an esküvőm volt(napi hívásaim emailjeim voltak azonnali rémalom végetvetésének. De önök válaszra se méltattak. Nap mint nap telefonáltam rendszerük lefagyott brókerjeiknél is néha. Kértem emberi méltósághoz való jogom miatt is az áldatlan állapot mielőbbi lezárását. Lásd emberi méltósághoz való jog,De nekem 17-en számitvan a boros megoldásra megalázó helyzetbe hozva 16,35-ig gép mellet tartottak. konkrét kártérítési összeg hiányában akár a vegtelensegig szamoltak volna?

Mihez kellett ennyi idő? Gyakorlatilag semmilyen informacio nem allt rendelkezesunkre.

2007. augusztus 24-én konkrét kötéslitámon kívül,amit kikuldtek, mondtak egy számot. S az addig eltelt időben miért kereskedtem. Csak ugy fogadható el az ajánlat. Ha az augusztus 9 ei napi reszvényszám szorozva 10350 levonva a befektetesi hitelek egyenleget latom-S latom az augusztus 24 ig „kikényszeritett” kereskedésem egyenlegÉs, termeszetesen a közben általam átutalt felvett befizetett összegekkel együtt(azokat kivonva levonva,s a bankszámlamon levő összes pénzzel együtt tudom hogy álltam aug 9-en nyitoban s augusztus 24-en zaroban.Köszönettel. PRÓBÁLTAM MEGVILÁGÍTANI A DOLGOT HÁTHA TUDOM MIT AKAROK,hisz maguk szerint nem tudom.

UI. mikori egyenlegemhez adnának hozzá 2,5 milliót Erre ugyanis nem kaptam választ.

Kellemes hétvégét.

Nagy László

BUDAPEST 2007-08-25

Kérném tapasztalataim elolvasásat,s vezető beosztású tagjaiknak viselkedésének,odaillésének
(alkalmasaguk felülvizsgálatát)

Amennyiben levelem célba er,szívesen állok rendelkezésére

KÖSZÖNETTEL Nagy LASZLÓ


"
laca027real 2007. 08. 25. 14:00
Előzmény: #673  DLPH
#674
szerintem olyan sok mar nincs, de igazad van bukoban transzferalj ha szerencsed van odaer masnapra.mig karteritesre tartasz igenyt,nem tagitanak,ha mar bizonyitek kell egy targyalason lesz boven,mikor korbevedi magat a rendszer.
\
DLPH 2007. 08. 25. 11:38
Előzmény: #672  deviza-trader
#673
Én ezt az egészet nem is értem.
Ha ezekkel ennyi a baj, hogy lehet, hogy még van akár egyetlen kuncsaftjuk is?
Rejtély. Akkor mit kerestek ott?
Húzás az ilyenetől, ha ez mind igaz. Vagy akár csak a fele is.

"vagy gyere át devizázni ....." :)))
de előtte azért jól gondolod ezt át :))
deviza-trader 2007. 08. 25. 11:35
#672
Srácok,

ebből a sok negativ véleményből, úgy tűnik eljött az idő a váltáshoz.

Tedd meg magadnak ezt a szivességet...........
és ne engedd, hogy tovább szivassanak

Vagy keres más platformot, vagy gyere át devizázni....

robik 2007. 08. 25. 11:28
#671
Azért az elég érdekes, hogy a tegnapi napon nyitáskor megint bedöglött a rendszer, telefonon nem lehet elérni őket, hiába hívod. 120e-et buktam, ezt most nyeljem be? és nem először van probléma vele. Tényleg nemsokáig húzzák ha így megy tovább. elengedik a real díjat? nevetséges! és akinek nincs? Remélem olvassa valaki Tőlük ezt a fórumot, vagy kezdjünk csoportos igénybenyújtást a PSZÁF-hez? vagy irány a bíróság?
topkaiser+ 2007. 08. 25. 10:56
Előzmény: #669  huminsav
#670
Laca,

mi lenne ha leírnád értelmesen 5 összeszedett mondatban, hogy mi a problémád, hogy mi is megértsük, mert ebből a felhevültségben írt zagyvaságból semmit sem lehet megérteni. Szóval mi a probléma?
huminsav 2007. 08. 25. 10:11
Előzmény: #668  watson
#669
lacadoktrorhelyesenír?:))))
watson
watson 2007. 08. 25. 10:05
Előzmény: #667  laca027real
#668
Laca ez így egy kicsit zavaros volt amit leírtál.
Én javaslom, hogy amikor ilyen felhevült állapotban vagy skríbold le a mondanivalód (mint itt) aztán higgadj le és olvasd át, szerkeszd át mégegyszer mielőtt megfogalmazod a közönség, bíróság... számára is!

Érdekes gondolatokat írtál.

1.) Akkor most az Erste Netbróker működik szarul, késnek vagy kimaradnak ajánlatok? vagy téves, meg nem adott, megváltoztatott ajánlatok kerülnek be a rendszerbe?
Vagy csak egyszerű emberi problémákkal találkoztál?

Ha megnyugtat nekem is volt hasonló esetem ahol a hibát rám is akarták verni gusztustalanul, de ott a Pszáf emlegetése és az iratok segítettek abban hogy a millás bukót bíróság nélkül benyeljék és a rendszert helyrerakják.

2.) Szerintem gondold át hogy mit szeretnél elérni és szarjál rá hogy egy-két sötét alkalmazott mit mond! Pl. ha x Ft jóváírás + rendszer javítást akarod elérni, esetleg x-y felelőségre vonását, akkor keresd meg azokat akik ebben döntést hozhatnak, szép sorjában egyre feljebb amíg el nem éred valakinél amit akarsz (mindenhol emberek vannak, tévedhetnek, és el is ismerhetnek hibákat).

A rendszer rossz működésének kiteregetésére mindig ott a sajtó, de amíg nem teszed meg, ez adu a kezedben.
Másrészt a Pszáf -tól is tartanak, bár minél nagyobb a cég annál erősebb összefonódás is van velük (itt kemény a Postabank kapcsolat)...
...de a hírnév csorbulástól is aggódnak.
Szóval ha komolyak a problémák találsz megoldást szerintem. A tolvaj bankárokat sem teregetik ki, mert árt a cégnek, hanem végkielégítéssel elküldik, ezt ne feledd!

Ja és persze mi is kiváncsiak vagyunk hogy miként álljunk a rendszerhez. :-)
laca027real 2007. 08. 25. 02:38
Előzmény: #666  rekazoe
#667
Tisztelt Felettvaloim, Nektek akinknek eskudtem hogy a erste netbrokern zrt-t. rendbe rakom.

Jelentes:

Tisztelt PSZAF Tisztelt Erste Bank ERSTE BANK ZRT. TISZTELt Felhasznalok.

Mikozbent ti hitetlenul ketelkedtetek muveletem sikeressegeben, reg targyalasokat probaltam folytatni, (Bozsik Balazs( Ertelmes ember ) magam Nagy Laszlo S a kozel 1 ev alatt rajtam keresztul atfojtt 4-8 milliard forint tapasztalatai,bizonyitekai alapjan donto bizonyitekaim vannak a program olyan hibaira mely miatt aaz ERSTE BANK ZRT TOZSDEI KERESKEDESEI JOGAT azonnali hatallyal kerem tobb ugyveddel atnezetve tovabbi vesztesegek elkerulese miatt felfuggeszteni.
.Hetfon reggel.
Erre keszuljetek, bocsanat elore szolok.

NINCS ALKU !!!

2 millio 500 ezer forintot ajanlottak fel , de hulyenek neztek.
Nem bloffolok. Tobb igen fontos, bizonyitekot bemutattam nekik .Matematikai, kozgazdasagi muveltseguk Bank of Nyul(bocsanat a nehai ma mar nyuli takarekszovetkezettol)
sarlatamsag, hozza nem ertes, korabbi hibaik be nem ismerese . Felsobb iranyitas hangfelvetelekkel, s emailekkel bizonyithato kapcsolatfelvetel megtagadasanak vadjaval, hazugsaggal, csalas gyanujara okot ado jelekkel vadolom ERSTE BANKOT.
MAI NAPTOL TOTALIS HABORU kisember kontra sarlatan erste Bank PERT kezdemenyezek illetve provokalok.
1. pont kernem a legfelsobb beavatkozast Papp Edit illetve altala kijelolt emberek,kulso igazsagugyi szakertok bevonasat.
2.. ;pont . Alabb csatolt bizonyitok miatt felhivom ERSTE BANK valamint Felhasznalok figyelmet, S kernem PFASZ-t kulonos tekintettel- a bizonyitekok alapjan- Minenfele befektetesi jellegu jog ideiglenes felfuggesztesere.

Megigerten,hulyenek neztek
PER utolso csepp verig.
PSZAFtol hetfon nyitas elott kertem azonnali kereskdesi joguk felfuggeszteset.A rendelkezesemra allo bizonyitekok alapjan csupan a veletlen muve hogy nem tortent komolyabb baj.
Magam reszerol havi jelentos milliohoz kozelim osszeggel jarulok hozza egy precedens eteku perhez.

tisztelt NEM ERSTE BROKER ZRT vezetosege.. TUdjak mi zajlik e ket toronyban.?

Alkura nem vagyok hajlando, kerem ne keressenek.
En kerestem felsobb vezetoseget, de bezarkoztak,elzarkoztak.

Kezdodjek hat aminek kezdodnie kell.
Ezuttal kernem PFASZ-t hogy tozsdei, ugyleteim, altalam fizetett ellenorzo emberuk mellett folytathassam, amennyiben megsem fuggesztenek fel kereskedesi jogukat. (Elofordulhat hisz technikailag nehez masik broker ceghez transzferlani reszvenyeket)

Levelemet elkuldom minden Erste Bank fiokba s vezetosegbe (europa) >Szukse eseten Nagyobb europai lapokban bizonyitekaim hiteles mas bankokhoz tartozo szaemelyek reszere atadom.,illetve OFASZ-nel letetbe helyeztetem.
Mivel teljes penzemmel jatszottak,nincs vesztenivalom.Szerencsere nem vesztettem jelentoset,de nem rajtuk mulott
A igazsag nem en vagyok. Dontsenek egy hosszura nyulo perben.
Koszonettel

dr. Nagy Laszlo ersteper@freemail.hu
sms 70 9448000

Megigertem.Megteszem.
rekazoe 2007. 08. 24. 15:24
Előzmény: #662  djukel
#666
Ertsét ne!!!!. Gyalázat. Én is itt hagyom őket, de ez nem egyik napról a másikra. Kb.15 perce várok egy tétel módosítására. Lehet, hogy gyors a bejelentkezés, de a kereskedés kritikán aluli.
gepida 2007. 08. 24. 15:24
Előzmény: #663  csokika123
#665
Szerintem meg igen. Amikor az erste lefagy, akkor a portfolio is.
huss 2007. 08. 24. 15:22
Előzmény: #663  csokika123
#664
Szerintem teljesen egyforma a két rendszer.
Legfeljebb más színű :-)
csokika123 2007. 08. 24. 15:18
Előzmény: #662  djukel
#663
az erstenek a portfolio adja a real time adatokat.
ennyiben biztosan van a kettő között összefüggés, de szerintem a rendszerek nem egyformák
djukel 2007. 08. 24. 15:06
#662
Helló!

Ti most a Portfolo online tőzsde rendszert hasznájlátok vagy az Erste netbroker4? Vagy a kettő ugyan az? Segitsen már valaki, mert most szeretnék számlátnyitni, de elkeseredtem az itt olvasottakon.
maky 2007. 08. 24. 14:22
#661
oxy megtörtént

Topik gazda

altlaszlo
5 2 3

aktív fórumozók


friss hírek További hírek