Most meg KF-ék biztos viccből vásárolták ki a BC pakkot, aztán még megéri nekik betolni 28 milliót, úgy, h nem ők a többségi tulaj. Megeszem én a kalapom, ha nem fogják kivásárolni a DVG-t.
Az a vicc, hogy akkor szinte csak èn írkáltam ide, ès meggyőződèsem volt, hogy nem kapcsolják le a villanyt.. Mèg fogadtam is Plutoval, azóta is lóg egy sörrel..😀😀
Èrdekes összefüggèsek.. Amikor az Ehep mèg anno 600-ès 1000 körül moccorgott, megjelebt Aida ès 3000ig felfutást prognosztizált.. Meg is csinálta, igaz vissza is ment 500-ig.. Nutexben js voltak megjegyzèsei, ès minő vèletlen KulcsSoftban is megjelent.. Ehepet megcsíptem, Nutex kimaradt.. Kulcsból tárazok..
Ne csodálkozzunk, itt nincsenek hírek, ami a vételi erőt generálná. Ha olcsóbb lesz, majd veszünk még :) Mondjuk tény, hogy most minden napra jut valami, ami elindult, Nutex, aztán Nord, Futur, ma az Est, de a Kulcssoft-ra is rácsodálkoztam. Évek óta nem csinált akkora forgalmat, mint ma, nem csodálkoznék, ha jönne valami hír ott is. Itt is ez kéne, egy kis hír a DVG-től, és máris nagyobb lenne az érdeklődés. És ne feledjük, hogy felfelé ugyanolyan gyorsan mehetünk...
Szép teljesítmény... Ahogy minden más speka rallizik a semmire, úgy ez is megtehetné. Keményen nyomják lefelé, vevő meg sehol. Lassan át kellene nevezni a topikot, elég félrevezető a címe. :D
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.