Én hajlok arra a verzióra, hogy pár hivatalnok összedugta a fejét és arra jutottak, hogy "figyeljetek, ott van az a kétszázezer részvény, adjunk el belőle, fel se tűnik, aztán akkor megvan az a 9 millió"...
tenyleg nem ertem, csak talalgatok, mert valjuk meg oszinten, hogy ennek igy kb semmi ertelme... nem jelentes koteles a mennyiseg... a mennyiseg sem nagy, kozgyules elott meg aztan foleg ertelmetlen...
Ha üzenet, akkor üzenhettek volna több tízezer darabbal is, aztán az nem tartozott volna senkire, hogy csak napi 50 darabjával adogatják, két hét múlva meg meggondolják magukat, mert "nem sikerült úgy az értékesítés".
berakja 5k-ra egy kisbufi meg kikapja... szoval mennyisegnek en is kevesnek erzem... viszont egy uzenet a piacnak es ha akarnak akkor a kovetkezo korben mar nem 1kt dob piacra, hanem 10k-t... ami viszont mar nem lenne annyira kellemes
Ez lesz a réstöltős pakk vagy mi? Ennek így tényleg semmi értelme, olyan mintha szóltak volna Mancikának h rendezd már a "tőzsdés dolgokat" kéne egy kis pénz.
Sztem ezt nem ők találták ki. És lesz még folytatása. Dvg szabadulni akar már a pakktól. Vagy otc-n egyből megy az új tulajnak. Ha piaci akkor is lehet egy ilyen szál.
Nem az eladással van problémám. Tulajdonos adja, vegye 5%-on belül... Hanem azzal, h ezt előre leközli. Kb. arról szól, h kisbüfi ne merd venni.... Semmi értelme. Ez nagyon gyenge.
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.