nem igazan ertem en sem... csak arra tudok gondolni, hogy ezzel probaljak az arfolyamot elmozditani, ha mar nem sikerult letornaznia... jo aron megveszem tolluk OTC-n, ha gondoljak ;-)
Szerintem csak kell valamire nekik egy kis pénz és innen a legegyszerűbb. Ez kb. fél százaléka a pakkjuknak. Bár kicsit úgy érzem, hogy nem túl nagy az összhang az új tulajdonossal.
Hát szóhoz se jutok... Láttál már bárhol/bármikor ilyen közleményt....??? El fogok adni majd valamikor 0,2%-ot, aminek még az eladása se lenne jelentés köteles... Fel sem fogom, h ennek a közleménynek kiadása melyik okos fejéből pattant ki, meg mi vele a céljuk. Nem tudom, h dühös vagyok vagy szomorú, h ilyen alacsony szakmaisággal rendelkezik a dvg....
Na de mennyi ideig fog ez tartani a napi 20 db-os kötéssel? Meg milyen áron? Ha ők el akarják adni, akkor be lehet állni lenti szintre, úgyis rádobják... Meg miért nem passzolják át a leendő új tulajnak OTC-n? Gondolom valakinek csak életben tartják a céget...
Logikus amiket írsz, mert ezt már rendezni kellett volna...,de.. Ne beszèlj nekem befektetèsi kockázatokról ès potenciálról, mert kinevetlek.. Vègighallgattam anno sok rèszvènyben ezeket a rezgèseket.. 500 Ft- től vettem most 9500, de volt már ennek a duplája is. Igazad van, nincs benne potenciál ès nagyon kockázatos. Viszont felteszem Neked is a kèrdèst, mièrt vagy itt? Ja igen, a kisbüfik vèdelme...pfff. 2018-ban a választások előtt akinek KBC- nèl vezetett számlája van megtapasztalhatta, milyen az ,amikor egy brókercèg próbál befosatni üzeneteket küldve a kockázatokról ès mellèkhatásairól.. Hahó!!! Köszöntelek a tőzsdèn! Amúgy inkább arra adj magyarázatot, hogy a Pf. mièrt kussol erről a cègről? Nèzz egy idei grafikont.. látod??? Nyilván egy sort sem èrdemel...
Itt nem a nem tudásról, hanem a nem akarásról szól a dolog. Senki nem dolgozik ingyen, és ha az említett három szereplő közül valaki nem kapja meg a pénzét, és látja, hogy a dolog nem halad előre, finom nyomásgyakorlásként megteheti a dolgot. Az általam említett korábbi esetben is gyorsan fizettek a felszámolás felemlegetésekor! Mindenki tudja, hogy a Dvg fizet a cég helyett!
Kiállítást egy számlát. Nem fizet. Utána meg FMH-zod... Szerinted nem tudják, h most nem tud fizetni az EHEP. Pont ők... És rájuk dobnak egy FMH-t... Ez már vicc kategória...
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.