Lassan meg lehet. KB 4k papír 11k átlaggal ha 250 ért vette mondjuk (140 volt az induló licit, meglepne ha ennél sokkal drágábban vette volna. De ezért írtam 250et.)
Szívesen megosztom. De csak röviden mert telorol utalok potyogni. 1) elrakjak a beker árát a bc pakknak plusz extra pénzt. 2) egymás között adnak vesznek de nyomják lefelé hogy ne szakadjon el a 180 napos mert ott akarnak emelni. 3) tudják mennyi papír jön és emiatt is kell adni hogy legyen jó kozkez % utána is 4) ki akarnak rázni akit csak lehet és a jól informált másod vonalas haverok gyűjtik be olcsón. 5) ezek bármilyen kombinációja Én nem aggódom mínuszba sem, ha kellően leverik veszek még, egyelőre fiókban és raer. ;)
Lehet.Belementek,hogy jegyezhnek a kisbufik, de cserébe leverik az arat.5000re.Semmi nem indokolja ,hog itt legyünk pláne ezt a napi 12-15 %-os leverést.Kgy után ugyan az történt mint futurban .Lehet jegyezni olcsón és dobtak is.Csak aztán,hogy valóban olcsóbb lesz e a jegyzési ár mint a rv ára.hm...
Itt nem dobálás van, hanem körhinta. Sztem teljesen egyértelmű. A fő gomb amit nyomkodni tudnak, hogy elkülönített és nincs kommunikáció. Ment egy nagyot a papír, ezt most szépen ki tudják használni. Emelkedésben azzal vettek el, hogy szintenként eltette a nyerőt a nép; most meg azzal h lenyomják irgalmatlanul.
Akar.En mar azt is kinéztem ezekből.De van ott egy nagy rés 5xxx-8k közt.Nemigazan ertem ,hogy mit miert csinálnak.mert ,hogy ezt nem a kisbufik dobják az hotziher.
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.