Szerinted a Dvg vagy KFerenc fog belemenni (megszavazni ezt) h pl én legyezzem az összes a papírt árfolyam alatti áron? Vagy abba, h az egyik lejegyezze másik elol amikor verseny van a többségi befolyasert....
De ha a köz kéz is kell,nekik mert mentek bele a jegyzesbe.?Velunk akarjak kifizette i a jegyzés álltál a helyreállítást és plusz pénzt?Bc pakkok nap mar sok lett volna betenni ennyi plusz pénzt?
Ott a pont! Kirazas=gyűjtés= árfolyam szélsőséges határok közötti mozgatása.... Van aki lefelé adja oda félelemből. Van aki felfelé, mert örül a kiolvadasnak vagy a kis nyeronek.
Dettó.panikkeltes.logikat en sem látom benne.Mivel aukciós.sokaknak nagyon kockázatos így is.ezzel csak elriasztják a vevőket.tarthattak volna 10-14 k közt is .siman menne nekik.
Szerintem egyik aukcióról a másikra fog duplázódni/triplázódni ha eltűnnek a pufferek. Nem lesz idő olcsón visszavenni... De ez a meglátás szigorúan szvsz!!!
Részben lehet benne köz kéz dobálás is..de akkor sajat pénzük ellenségei.hogy 14 k rol,leverik majd 8 k rá.es beáll 500:db elado ,hogy elé álljanak aztán a végén kiveszi..Nem látok olyan sok darabszámot,hogy köz kéz dobálja .ma az a 2 db os kötés is pl..en 80-20% arányban látom az eladást .kozkez20% 80 lenyomas.chartot rajzolnanak?Honnan lehet tudni ,hogy tulajdoni hányad arányában lehet jegyezni .futurban elég ha volt 1 db od és jegyezhettél amennyit akartál.
Ha a tulajdoni hanyad aranyaban lesz a jegyzés, akkor miért dobálna, nem bolond.... Szvsz mi, a kozkez dobálja és generálja az esést. De ez csak szigorúan az én scenariom. Persze lehet bármi is...
Ez nagyon kisstílű lenne tőlük, szvsz...nem foglalkoznak ok az aukciosban pár millióval. Nekik a jegyzest kell majd jól elkapniuk. Akkor meg a db. szám lesz a lényeg. Szvsz önmagunk ellenségei vagyunk csak...
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.