Mondjuk én nem szeretem az MRP-t Egyrészt ez egy üzenet, hogy nincs pénz a melósoknak év végi lóvét adni, kapnak sajtpapírt. Másrészt ha nincs legalább 2 év lockup, akkor szabadulni fognak tőle és szétkúrják az árfolyamot.
mai nap többet megtudhatunk, jönnek a napirendi pontok.1. Döntés a Társaság által kibocsátott törzsrészvényeknek a névérték és a darabszám
megváltoztatásával történő felosztásáról, az Alapszabály 5. (A Társaság alaptőkéje, részvényei)
fejezete 5.2. pontja, valamint 10. (A közgyűlés) fejezete 10.4. pontja módosításáról
2. Döntés a Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) megindításáról és MRP Szervezet
létrehozásáról rendelkező 9/2022. (04.22.) sz. közgyűlési határozat aktualizáló módosításáról
3. Az Igazgatóság felhatalmazása saját részvények megszerzésére
Szerintem itt baromi nagy dolgok lesznek... Enefinél sem véletlen hogy van egy szép pakk Régen ők is az energia bizniszben tevekenykedtek lehet kapott egy füleit valahonnan...
A NAVIGATOR célja ipari innovációs technológiák alkalmazásában élenjáró vállalatcsoport kiépítése és működtetése aktív akvizíciós stratégia megvalósításával. Értem
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995