November óta nem látott mélységekbe esett a bitcoin, és több kriptopénz ára a napokban, miután a hatóságok egyre több helyen tervezik szabályozni a kriptodevizák kereskedését. Az esés pedig nem állt meg, tegnap délután az összes
Még mielőtt félreérti valaki: most nem egyenlő azzal, hogy ma. Meg kell nézni a következő napokat. Lejjebb is mehetnek még most is. Meg jöhet visszapattanás és további lejtmenet.
hosszútáv? nem hinném, de egyelőre visszapattant a zászlóshajó izé a 20 hetes mozgóátlagról, tehát a további összeomlás egyelőre elnapolva:) http://soo.gd/EzJD
A Ripple-t nem tudom egyelőre hova tenni, a centralizáltsága nem tetszik, ugyanakkor ez egy tőzsdei cégnél is így van és egy okos nagy cég - mivel a piacból él - elvben piacbarátabb és függetlenebb, mint a politika által befolyásolt bármi. De hát láttunk már mérleg csalástól kezdve VW botrányon át piaci manipulációig mindent, szóval én a decentralizált kriptoban hiszek.
Ripple nem is igazi crypto, tehát centralizáltan kezeli egy úgynevezett ripple kft. , csak egy kurta saját fejlesztésű blokkláncot használ .Nem beszélve a 100 milliárdos lehetséges darabszámáról. Az is kiesik? Ja a bitcoin is centralizált, hisz a nagyrészét 10 tulaj birtokolja. A 20 %-a forog, a többi alszik csendben, mintha nem is lenne. Így nem nehéz manipulálni az árfolyamát egy-egy maszektőzsdén. Ha a spekik nem hagyják békén, sosem lesz belőle az, amire kitalálták.
Törölt felhasználó2018. 01. 17. 20:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én riogatást nem hallottam, inkább reklámok százaival bombázták az embereket, sokszor elbújtatva hangzatos újságcikkekben, felugró ablakokban, híradásokban. Ne feledjük, Ázsiában volt(van) a tűzfészek. Volt olyan, mikor egy közkedvelt "jútyúber" élőben tolta fel valamelyik coin árfolyamát, bíztatva a többszázszres közönségét a befektetésre. Hasonlóan a ( fidget spinner) pörgettyű mániára, mikor hiánycikk lett azután, hogy egy ilyen internetsztár folymatosan ezt pörgette bejelentkezései alkalmából.
Ha a szemét kihullik, tehát a spekulánsok átadják a helyüket a fejlesztőknek és felhaszálóknak, az ár is stabilizálódni fog.....................a mostani töredékén.
Én már régóta mondogatom, hogy a nagybefektetők manipulálják az árfolyamot, amivel a birkákat becsábítják a vágóhídra. Ahogy a SET papíroknál, csak nemzetközi szinten.
Szerintem 2018 nem a kriptopénzek éve lesz. Eléggé 2013 feelingem van. Az után is jött pár év konszolidálódás. Az altcoinokban lehet halászgatni, swingelni. Tartom a korábbi év végi "célárakat". (ETH, Dash, XRP, etc. topic.)
Enyhül a nyomás: bitcoin -17%, ether -24%, ripple -28%
Ugrás a cikkhez