Szerintem lehet hogy ők sem tudják Ha úgy vélik jó lesz mástól vesznek elsősorban ha meg nem akkor eladják a dolgozóikat is. Nem tudom ez a Zilahi csodatelek mit érhet, de ma a Kapitalizáció Csökkent több mint 100mval.....
Akkor a dolgozói csomagokkal a végső elszámolásra játszanak? Végülis 100-on már meg tudnák felezni a közkézen lévő részvényeket a 300 millából ami beesett legutóbb
Először is üj projekt nem lesz A régieket el szeretnék adni, ami bejön lé, abból srv-ket vennének. Májustól max 150-én. Közben zajlik az a kb 20 rétestészta jellegű per. Ha jön belőle pénz akkor az srv vételek miatt több esik egy rv-re.
Bocsi, de én elvesztettem a meg sem volt fonalat. Tavalyi közgyűlési anyagban olvastam, h. tartós 300 feletti árfolyamnál hívhatóak le a "dolgozói" papírok, és akkor is korlátozottan értékesíthetőek a (trógerek részéről). Erre a nagy része már ki van osztva. És még az MNB-t "hülyézték" le... Könyörgöm, qrják már ki az ilyen selejt cégeket a BÉT-ről, aztán soozzák arra az értéktelen szutykukat akire akarják. Gerinctelen p. banda. Aki a BÉT-re jön kereskedni ne a lopással szembesüljön nap, mint nap. Mondom ezt úgy h. összességében pluszban szálltam ki ebből, az uccsó 3ezerdb-om bánta 215-ről.
ENEFI - THE BEST