Ki mondta neked, hogy ertekesitette azokat a reszvenyeket?
En peldaul ugy tudom, hogy tobb cegen keresztul vasarolta (mert csak) es nem mindenhol alapertelmezett, hogy zaroljak a kozgyulesre es a 3 cegbol 1cegnel lett zarolva ezert ment el ennyivel. Lehet, hogy en rosszul tudom, de arrol hol olvastal, vagy honnan az info, hogy mar nincs erdekeltsege benne??
En nem igy tudom, sot az is biztos, hogy aki eddig Zsiday befekteteseit kovette, az nem jart rosszul, sot! ugyhogy legyszives tenyeket, ne csak a szokasos irigyseget, koszonom!
Maradjunk abban RFV-Eszar -ENEFI NyRt ( továbbiakban társaság) volt éppen elegendő enyveskezű vezető.
2013/2014 között Plotinus ( Zsiday ) is csatlakozott , mely a társaság részére újabb vagyonvesztést eredményezett/hetett .
2014.02.13 kilökték a kissé furcsa tőkeszerkezetű céget.Alapkezelők és kisrészvényesekkel összefogva + Soós Csaba. Magyar Államnak közömbös a dolog.
Kiderült kizárólag spekulációs célból szerzett 1 % értékű részvényt ( kb. 220.000 db-t ) . A közgyűlésemn már 35.236 db részvénye volt ,melyett azóta értékesített.
Érdekes módon pénteken jelent meg a román Adóhivatali eljárás nyomán Román Bírósági döntés.
Nem lehet valaki(k) megint pénzt szakítottak keményen.
MNB-PSZÁF monitoring tevékenysége egyenlő a nullával( olyan mint PSZÁF tőkepiac felügyeleti Osztálya volt korábban) .
Egyébként érthető PSZÁF a Bankok és Biztosítok befizetett pénzéből és komoly állami apanázsból él.Csak nem szarik saját fészkébe.
Mai hír Plotinus tőkeemelése sem a kisrészvényesek/ kiskötvényesk érdekeit szolgálja.
"A marosvásárhelyi projekten az elmúlt két évben az E-star csoport évi 1 millió eurót meghaladó veszteséget szenvedett el üzemi szinten, valamint a koncesszióért 2 millió euró díjat fizetett."
szánalmas vagy, hogy évek óta, nap mint nap nyomod a süket dumát, várod a csődöt mindenhol. mennyi pénzt buktál el a tőzsdén, hogy ilyen mértékű gyűlölet van benned?
"Radu Cãpîlnaºiu polgármester hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: a távhőrendszert kezelő E-Star Distriterm szolgáltatóval 2010-ben kötött koncessziós szerződést az önkormányzat, a vállalat pedig a megállapodásban vállalta, hogy korszerűsíti az egész hálózatot, ezt azonban végül csak részben valósította meg, így a polgármesteri hivatal tavaly a szolgáltató hibájára hivatkozva felbontotta a szerződést."
a román balhé gyökere ugyanott van ahol a kv balhéjé, mind Marosvásárhelyen mind Zilahon az önkormányzatok felé a koncesszión túl mind a kötvényeseknek romániai fejlesztések voltak beígérve, arra kérték a pénzt utóbbiaktól
1.) Engem az érdekelne a román Enefi érdekeltség , mely nap vette tudomásul a 02.06 -án történt bejelentést Mo-on.
2.) Mikor kapta meg román érdekeltség 02.14-én közzétett információt.
Kicsit azért kételkedek , mert sajnos lengyel és román desztinációknál is előfordult , hogy a hírek több alkalommal 1-2 hét késéssel jött ki Magyarországon.
Tény ENEFI vezetés messiásként várja Román Állam ( román adóhivatal különböző hibáit ) hogy választott Bírósághoz fordulhasson.
Azonban első lépcső nem az , hogy Romániában szülessen egy ítélet - esetleg jogererős ítélet ??
Nem hiszem , hogy szerződésben az lenne kikötve automatikusan választott Bírósági döntés van.
Régen rossz , azért van igazam , mert ellenfél jogilag elbasz valamit.
E-STAR mennyít fektetett be ? Ez számomra rejtély . Állítólag 4-5 milliárd között , gondolom Román Adóhivatalnak más a véleménye.
Zilau , Marosvásárhely illetékesei gondolom letesznek egy számot , Enefi Románia szintén letesz egy számot , majd megkezdődik a tusa. Ügyvédek több tízmilliót keresnek , ez tuti.
Én attól félek Lengyelországban is előbb-utobb gebasz lesz.
Állítólag Mielicz erőmű műszakilag bezárásra vagy komoly felújításra szorul .
Lengyel gazdasági elemzők szerint a 22 millio Eur vételi ár eősen túlértékelt volt.
Mr Wetczker és Lengyel strómann Máltán keresztül mosta át a pénzt. Soós Csaba 300.k és 400 K eurót kapott E-startól hitelként , aztán utána nagy csend van.
Kajmán szigeteken 2 US dollárral alapított Fondelec Ltd . felszámolásra került.
Magyar NAV-ot kifizetik , mert különben azonnal felszámolják Mo-n a céget - erre tuti lesz pénz - még ha NORDICA Síarénát kell eladni vagy elzálogosítani ( Raiff . hitel most is van rajta )
Lengyelországban a teljes EETEK soo. egy zálogjogos a lengyel Bank mindenen , mely szintén Raiffesen. International Bankverein tulajdonában áll.
Csontig benyalok annak a banknak , aki hitelezni fog akár zöldmezős , akár más módon ENEFI projectet Magyarországon.
IMF vagy más pályázati úton nyerhető vissza nem térítendő hitele ki van zárva egy csődben volt cégnek , minimum 3 évig.
Árfolyam ezután nem tudom merre megy, de kb. 3 milliárd forint értékben volt kötvényes birtokol most részvényt. Akik eddig átlagoltak , biztos átgondolják a stratégiájukat
Alapkezelők 2014. dec.31 absztinenciát tartanak. Kivétel egy-két kisebb alap. Az a hír Vasutas Magán Pénztár ( már dobogatja ), Plotinus már elmenekül(t).
1.Szerintem régebben tőzsdézem,mint te -tehát láttam már dolgokat elhiheted
2.soha nem drukkoltam senki ellen és ,azért,hogy mások bukjanak..
3.visszatérve a cégre :még senki nem ismerte szinte,már nekem ,akkor is volt részvényem,volt többször is és volt amikor buktam is vele(szerencsémre nem sokat és több volt a nyerő),tudtam én is ,hogy 10-12k-s áraknál nem érte meg venni..
4. 2000ft-környékéről nem láttalak,hogy érdemes venni ,mert 12k-n is eladhatta volna valaki ,aki 2-3k környékén vett..
5.Nem érdekel se a Kajmán-szigetek,se Ciprus,se hasonló országok.
Nekem a nagyszüleim is azért harcoltak a háborúban,hogy visszaszerezzék Erdélyt és az elcsatolt részeinket-sajnos nem sikerült,de remélem a gyerekeim még megérik.
Engem ez az igazságtalanság bánt,amit az Országunkkal szemben elkövettek(ami mondjuk,hogy ide kapcsolódjunk gazdaságilag se mindegy) és ezek az államok a szomszédjaink,akik a saját területeinket ellopták,ott lenéznek bennünk,elnyomnak és minden módon keresztbe tesznek nekünk.
Engem ezek érdekelnek.
Az adóparadicsomok meg nem,az adóügy ,az egész világban jelen van(lásd:Apple).
További jó egész napos linkelgetést és örömködést!
ENEFI - THE BEST