250 alatt veszi a cég, már fordult is. Menne fel, de valaki mindig lebaxa. Jó lenne tudni kik voltak azok a 90K-s egybe vevők 3* is, meg mi a céljuk. Valszeg indulni ez úgy fog hogy este/reggel hír, aztán limit. Aki benne van, benne van, aki nincs, az nincs
igen, azt látom hogy ugyanaz a banda vonul papírról papírra :)
Tartom még a Futuraqua-t. Mivel nem jött hír hogy tulaj eladott, így szerintem nagyobb halak vették, emelkedésre van ítélve, pláne a hír miatt. Majd meglátjuk.
A tegnapi nap után nem erre számítottam, de sok még az opimus milliomosok "befektetni" való nyeresége, nézd meg a fél topik opis, már manopi is ott mosolyog, ha nem lesz sztori, nagyon nagy bukcsik lesznek. Vizesből kiszálltál? Nem figyeltem
Lehet nezni innen is onnan is.En igazan a jelenlegi allapotrol irtam.Vevoi oldal baromi halvany,eladoi pedig kimerithetetlennek tunik,raadasul tudatos manipulacioval.Ami persze akar jelenthetne egy kesobbi valos emelkedes eljovetelet is,de a kerdes amit senki sem tud,h mikor?Mi a szarert szor orokke vki?Mennyi van meg,meddig tart meg?Mi a szarert nem erdeke hagyni menni az arfolyamot es ugyan ezt a mennyiseget dragabban eladni magasabb aron?Meddig tart meg ez a genyozas?Vesz is vajon kozben ( szerintem nem,latvanyosan tobb eladas megy mint vetel)Szoval kerdes hegyek.
Szerintem a tenyek ezt egy kisse forditva mutatjak.255-265- is szintnel allando eladok,es arlenyomok jelennek meg,ha kell piacin szor h 5 ft-javal tolja le az arfolyamot,ha kell sajat maga ele all be versenyszeruen eladasokkal.Sokkal inkabb az emelkedes akadalyozasa latszik,mint a vevok dominanciaja.Mar csak azert is,mert gyakran nevetseges par 100 db eladasaval is meg tudnak akadalyozni emelkedest.Summa summarum: jelen allas szerint a mar benne ulo remenykedok es egy par uj madarin kivul nincs vevo a papirban.
Igaz, hogy 270-nél sok az eladó, de valamiért masszívan veszik 250-260 között és ez nem arra utal, hogy a bennfentesek kitáraznának, hanem fordítva, szvsz
ENEFI - THE BEST