Mi van?
Ok a felmondás első fokon?
A cikkekben olyasmi volt hogy a szavazáskor emelést megszavaztak, de mivel nem volt ott mindenki így a testület többsége mégsem szavazta meg, es enefi ezért mondott fel
nem az a kérdés szerintem hogy nagyobb szám lesz-e 1 rv-re mint 250
nem árt ha a mérlegbe megnézed az eszközoldalt, pl immateriális jav aránya emelkedett-e nagyon, stb
itt az volt kommunikálva hogy febr 29-én lesz tájékoztató lengyelről, likviditási helyzetről, stb
bőven 50% szavazat felett voltak a nagyok miért is kellett volna 2. fordulóra számítani kapásból. hoztak olyan határozatot januáárban a sajátrv-nyel kapcsolatban ami szintén nem ezt a bevásárlást vetítette elő.
másrészt Soós egy lassabb felvásárlási folyamatról nyilatkozott korábban mint terv.
ehhez képest kgy elmaradt és már 29-én OTC-n szórtak a közlemény napján és másnap reggel az első másfél órában. addigra az árfolyam addig lódult ahova kellett.
a dealt pedig utólag szavazták meg hetekkel később.
Biztos nem ütközik törvénybe, de vessük össze az EGIS kivásárlásos storyval.
Fillérre nem emlékszem, árfolyam 22 fölött picivel, ajánlat 28, 27% prémium a kivásárlási árban.
Aki 100%-ban akarta birtokolni a céget, SERVIER francia szakmai befektető, tett korrekt ajánlatot a kissebbségnek.
ENEFI, súlyozott 180 napos átlag 170 alatt, lelépési pénz 250, prémium 47%.
A távozni akarók szabták meg önmaguknak, hogy a kissebbség, későbbi többség, mennyit fizessen nekik.
Nem tudom mennyire lesz manipuláció mentes a következő Gyj., de az EPS adni fogja, hogy a maradók mennyire jártak, jól, vagy nem.
A polska eladás előtti/utáni profit, eladás előtti/utáni részvény darabszám hányadosai fogják ezt eldönteni, most már felesleges ezen rugózni, úgy sem lehet visszacsinálni.
ENEFI - THE BEST