Kedves Watson, kb maradt 6-6,5 millio rv, mert az eetek osszesen 14,6 millio rvje van es a bet honlapon mar korabban volt 5,9 millio srv. Akkor szerinted Soos maradt 3 millioval a fedelzeten velunk egyutt......legyen igazad
ex, te hogy járnál el S.Cs. helyében?
van olyan amire azt mondod hogy korrekt?
Ha bentmaradt többségben azt elismered neki?
én erre tippelek és szerintem a holnapi bejelentésekből ki kell derüljön... vagy 2 napjuk van nem tudom mi a határideje a bejelentéseknek. te ezt pontosabban szoktad tudni.
PSZÁF hol van az ügyben , ja törvényes volt ? Hát akkor ez úgy szar ahogy van ! Minek megy egy ilyen cég a Tőzsdére ...hol van a tőzsde felügyelet ? A részvényesek érdekeit és értékeit tartják szem előtt ? Hát az ilyen ganyé szar fos trágya cégeket a pokolba kívánom a ganyé vezetőikkel együtt ! Bennfentes szándékosan elhallgatott információikkal meg irány a jailhouse , életfogytiglan !
Tippem szerint tegnap
3.597.261db 240Ft-on az OTP OTC-n
ezt alátámasztja a 03.01-es bejelentés és a darabszám is.
3.555.617db 250Ft-on a CRH
ezt erősíti Kisvári mai lemondása is
tippem a mai 2,7mDb-os kötésre az Allianz
Szerinted a maradék mai 3,3m db-ban 5-10ezrével adogatta oda az EETEKnek? max a 3-4 db 300ezer darabos kötésre tippelnék ha csökkentett.
Úgy néz ki, hogy a cég maga vette meg a nagytulajoktól, az igazgatóság lemondott, így maradtak azok a kisbefektetők, kötvényesek, akik ma nem adtak túl rajta. Elképesztő, micsoda színjáték volt, nem gondoltam volna, hogy 2 nap alatt elköltik a 3,5 mrd Ft-ot. Még várjuk meg a bejelentéseket, de szerintem OTP, Allianz és CRH is kiszállt, és van rá sansz, hogy Soós Csaba is lecsökkentette a részét, talán azért nem nullázta. Innentől viszont jöhetnek a kisbüfi igazgatósági tagok.
Művezetőt sajnálom...
És most tessék magyarázni, hogy a srv mennyire igazságos. Persze, valaki ki tudott szállni, valaki meg nem.
Viszont ha minden nagy kiszállt 240 és 250 között, akkor gyanítom, hogy hiába lehet 300 felett a saját tőke, abból már nem remélnek pénzt a nagyok. Egy remény még van, ha Soós Csaba megtartotta a részvényeit, és bízik a cégben, és osztozni akar a jövőbeli sikerekben a tulajdonostársakkal. De nem ezt tartom a legvalószínűbb verziónak. Most még inkább rulett lett ez a cég és a holnapi árfolyam.
ENEFI - THE BEST