F"igyelő Online - Brückner Gergely
2016.02.18 06:24 frissítve: 2016.02.17 11:41
mailnyomtatás
Büntetőfeljelentéssel is támadja a tőzsdén jegyzett energiacég egyik igazgatósági tagja Soós Csabát, a társaságot hosszú ideig vezető üzletembert. A tét: a részvényesekhez jussanak a még mindig milliárdos vagyon felett diszponáló cég utolsó értékei."
Respect a szerzőnek, bocs hogy csak a 3. tippem volt
Látod milyen sok cég várja az apportálási lehetőséget, itt meg a tulajdonostársak azon aggódnak, hogy 6 éve milyen sérelmek voltak...
Persze, hogy voltak, de most át kellene lépni rajtuk, mert most jöhet a második csapás...
Mint említettem, Én már a saját bőrömön tapasztaltam az apportálás jótékony hatását (2007 Phylaxia P)....
Esetleg az nem zavar senkit, ha egyel lejebi bejegyzést is megnézi, hogy a Hercegprímási u. 12. sz. alatt mennyi apportálásra való cég várja a helyét!!!!!
Ti meg a múlton tűnődtök, míg a megmaradt vagyonunkat a szemünk előtt fogják eltulajdonítani (szépen fogalmaztam!)
Nos felteszem a kérdést: melyik szerintetek a kisebbik rossz...ebben a történetben jót ne keressetek!!!!!
Törölt felhasználó2016. 02. 19. 17:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tisztelt "drugics"!
Már a felvezető is nagyon jó!!! Arra a részre gondolok, hogy a "a részvényesekhez jussanak...."! Na nyugodj meg abban Te nem vagy benne.......meg egy kisbefektető sem!!!!
"Büntetőfeljelentéssel is támadja a tőzsdén jegyzett energiacég egyik igazgatósági tagja Soós Csabát, a társaságot hosszú ideig vezető üzletembert. A tét: a részvényesekhez jussanak a még mindig milliárdos vagyon felett diszponáló cég utolsó értékei. "
majd írok a cégekről ha érdekel valakit, de ízelítőnek a 1051 Bp Hercegprímás u. 12 félemeletéről néhány cég a 2 klán érdekeltségéből (azóta néhány strómanosodott meg anyucihoz apucihoz költözött, de a helyzeten nem sokat változtat):
Lehet hogy el vannak foglalva a Komonczi és Szivek klán egész pályás letámadásával...
Komonci Zsoltika anyucira apucira rátolta egy halom kétes és konkurrens vállalkozását és most játsza a patyolat tiszta jófiút és próbál rátenyerelni az ENEFI pénzére, eszközeire... ezt csiripelik a bróker verebek.
ENEFI - THE BEST