Ettől ugyanúgy örülök ha kötvényes Juhaszának, Vigkrisznek, Pfecónak, meg részvényesknek emelkedik a papírja, és továbbra is ennek örülök, nem annak, hogy bukják el a zsetonukat új ATLel.
Nem vettétek észre írtam tegnap zászló célár teljesült?
Kérte tomi vagy melyik kolléga mit látok felfele. Mondtam szólok ha látok másik setupot, tegnapelőtt szóltam. Teljesült.
Mi a beültető duma?
Ferenc.
Hagyjuk már ezt a felbeszélő szöveget.
Mindenki más célárakat ad itt 250-400-1000ekkel.
Milyen felbeszélésről beszélsz?
Mond el.. meghallgatom.
-juhásza , ex , stock33 , estar-kötvényes , pf2, zsiday ,hathor ( ő felbeszélő).....kereke, vigkrisz , katona és kb. 600.000 millio- forint értékű köszvényes/ részvényes figyel és cselekszik
Minden speki bárkinek a véleményét megfogadhatja és loviként tekintsen rájuk. , tét nagyság.
Határidőzni kell , kurva komoly pénzeket ott a határidőn lehet keresni. Promptot 15-30 millióval babrálni és határidőn ,OTC-n pénzt keresni
Ex:Látod nem csak "nagyot mondó" emberek látják ,úgy,hogy ezen a szinten érdemes venni ,ezt a papírt ,hanem sikeres tőzsdések is nagy tapasztalattal (mellesleg tőzsdével foglalkozó könyve is sikeres)
+azért Zsiday se ma kezdte és elég sikeres tőzsdésként is többre tartja jelenlegi szintjénél ezt a részvényt.
(gondolom ezért is vette-nem is keveset)
ENEFI - THE BEST