Eladhatnák Mészárosnak és lehetne Nemzeti Sí és rekreációs központ pl! :-) Viccet félretéve, ha meg ennyien járnak oda és ennek ellenére veszteséges folyamatosan akkor valamit nagyon rosszul csinálnak. A lényeg a lényeg, ha nem lehet nyereségesen üzemeltetni el kell adni/be kell zárni.
Elég sok vállalkozás számára lehet érték már maga a telek is, ezzel az infrastruktúrával meg pláne. Szerintem milliárdos tétel. Egy tökeerös, turisztikában utazó cégnek jó kiindulópont lehet.
Ki venné meg ugyan a sípályát? Szerintem senki, csak úgy meg bezárni...nem tudom...azért rengetegen járnak oda síelni...nyílván nem elegen és a páyla is egy trágya, de én voltam ott (nem síeltem a végén, mert a pálya ótvar volt) De végtelen autó volt kb.
Az a baj, hogy a közüzemi díjak az egekben lennének a hóágyúzás miatt. Magyarországon ez a síelésesdi egy rossz álom csak, Kékes is csak cc 1000m az semmi, Eplény meg egy kisebb domb mondjuk Ausztriából nézve. Nyereségesen itt nem lesz síelés, bár most valami hegyikerékpár vagy mit nyomatnak, de hát azzal se. Ha meg nem lehet nyereségesen üzemeltetni akkor be kell zárni, minden vállalkozó józan esze ezt kellene diktálja.
Nem hiszem. Bár jót tenne ha Soós befejezné a szörfözést mondjuk és csinálnának még valami értelmeset a tőzsdézésen kívül. Mondjuk zárják be a Síarénát mert az egy pénztemető.
ENEFI - THE BEST