Nincs 3000darab eladó papír könyvben 300ig.Látni kell. Leadni veszteség. Patt helyzet. Itt csak fel lehet szerintem
Törölt felhasználó2020. 09. 23. 10:02
Júniusban volt 6 db rendkívüli tájékoztatás, volt benne minden: LNG álmok, 17 milliárd lebegtetés, romániai perek, július másodikán pedig 650-en tömés. Szóval figyelni kell az esetleges felhúzással párhuzamos rendkívüliket és az egy jó eladási jel lehet :D
Ezek most hogy jönnek ide? Kb egyharmad áron a papír ezekhez az árakhoz képest. Én vettem, tartom. Még mindig az idei év nyerőm fele van benne. Minden nap emelkedik a számlám, így mindig van miből venni, hogy nagyobb kockázatot ne vállaljak, ne essek túlzásba, tőkét n kockáztassak. Ez stratégia engedi meg a folyamatos tankolást, de csak a nyerőkből. Szerintem jó áron van. Virág úr benne van, én is benne leszek. Ahova megy, tartok vele. Ha nem jön be, így jártam. Én csak benne hiszek a tőzsdén, mert már bizonyított tudásban számomra. Így ez az egy papírom van, és kíváncsian várom, mikor pattan. Volt 720is, 73on álltam a pakkommal akkor legnagyobb tétel, előttem fordult, aznap 680-650körül dobtam a 600-620on vett pakkomat. Iszonyú kereslet volt a papírra ott, per értékével iszonyú számok és várakozások jöttek ki. Most mindenki lesz@rja a papírt, pedig jól áll chartilag is, lehetőség is van benne. Forgalom nulla, pár ember aki megunja a várakozást lead. Ezt tudjuk felcsipegetni. Pár nap és jön a féléves gyorsjelentés. Talán akkor majd lesz mozgás.
Törölt felhasználó2020. 09. 23. 09:54
Mindenesetre a kisbefektetők, akik Csabától vették a részvényeiket nem biztos, hogy tapsolnak most
ENEFI - THE BEST