Sajnos az íjászkodástól elbúcsúztam, egy 100 hektáros tábla szélén lőttem egy 3 m magas homokfalba szúrt pálcáról lelógatott teniszlabdára, vasárnap arra járt egy vadász, megadta a vadőr telcsiszámát, abban bíztam, hogy mielőtt kimegyek egy sms küldéssel megoldható lehetne a folytatás, nem is jutottam el odáig, "Nem lehet", volt 3 szép évem, gyönyörködhettem az állatokban: egerészölyv, pacsirta, vadliba, nyuszikák, őzikék, ez van, semmi sem tart örökké.
Bennfentes eladásért is lehajolt. Csak nem képzeled, hogy a kisbüffencsekért voltak a felfüggesztések nyáriszünetben, meg a hírdetések, én is olvastam a FB-n, a VilágGazdaságon tolta a frankót. Adja magát a hírre adás, kockázat nélkül, nem is pletykára vétel, hanem bennfentes.
Az túlontúl gusztustalan lett volna, ha egyedül zongorázza ezt le, pláne nagy összegnél, kevés lett volna a db-száma. Az ötlet az az volt, hogy van 2 profitot nem termelő vagyonelem, amiből pénzt csak eladás útján lehetne látni. Itt meg a pernyeréskor befolyó összeg csábítása, ezt a 2 dolgot párosították össze. Előtte azért degeszre vásárolták magukat, lenyomozhatatlan nevekről, jött a fizetett hírdetéses, meg felfüggesztéses őrület, amiben könnyítettek a kitettségükön, most vissza is vehetik és újabb kör majd srv-s záróakkordal.
Hogy nem osztalék lesz a nyertes perekből, hanem megszavaznak srv-t és egy csendes pénteki napon a TELJES összeget a saját ~10M dbjukra lepattintják, a többi meg néz majd hülyén.
ENEFI - THE BEST