indikátorok szerint akár felfelé is mehetne. naposon benne van egy emelkedő trendben az RSI. Hetesen meg most készül vételt beadni. Ha holnap is kitart az optimizmus, akár el is pattanhat felfelé lassacskán. Noha a 2 éves távlat nem túl optimista, valamiért az RSI most pozitív világképet sugall, amit én magam sem értek. Talán kell még pár nap hogy megerősítést nyerjen a trend. ha elkezdik venni, az vagy speka, vagy más még ismeretlen hír lesz. nem ez a legutóbbi pozitív kimenetelű ítélet, mert annak a kifizetése lassú lefolyású.
Egyenlőre az egész BÉT egy nagy szégyen ,koronavírusra fogni,mindig van valami ok! Sok embert kiráztak az elmúlt hét alatt. 2017 es szintekre estűnk vissza,akkor minden papírra várjunk 3 évet ,hogy visszamenjen két héttel korábbi árfolyamra??? VICC az egész BÉT!!! ENEFI is 2012 től pereskedés,pénz sehol. Meg mindenki várjon megint 2 évet,mire pénz lesz a kintlévőségekből??? Csodálkoznak,hogy nem fektetnek magyar cégekbe(papírokba) az emberek?!
Szerintem a shortosoknak jon. Ideig oraig mukodhet a coronabusines,de egy rovid periodikus,es amugy minden evben letezo dologra olyan vilagpanikot epiteni,amit az ebola,a szinte 100%-os halalozasi ratajaval meg csak meg sem kozelitett....nos az csak rovid ideig mukodhet.
szerintem délután küldik a száraz anált... most már bármelyik nap beeshet a hír magyar fertőzöttről... bizonyára páran nem akarják tartani hétvégére a pappereket.
ENEFI - THE BEST