Basszus pny ezredik klon nick. Ilyen kofeju ember csak egy van az egesz forumban. Tenyleg marha vagyok h leallok veled tarsalogni. Meg a sajat posztodban is magadnak irogatsz es.arra valaszolsz,szerencsetlen-:)
Na az fasza!! Ebbe a hírben ennyi volt. Most is bebizonyosodott hír utáni emelkedésben, dobni kell a francba. Megint parkolhat 340-350 körül jó ideig 😲 Azért hittem benne hogy lesz még egy mai erős nap😫
Latom nem akarod.megerteni,h maga a folyamat az,ami semmikeppen sem pozitiv a papirra nezve,ha az egyik tulajdonosa kolcsonadja v akarja,v igervenyt tesz h kolcson fogja adni a papirjat,amit csakis shortolasra! szoktak kolcsonvenni. Hiaba mosdatod a szerecsent,de ebbol a tekintetbol semmi jelentosege nincs h mar megtette v akarja v tenni fogja v csak opcioja van ra. Az uzenet mindenkepp negativ,es akkor is es most is ezt irtam! Nezz mar a kereskedesre,ugy ropkodnek minuszban az elado 10-30 K-k,mint ha elotte nem is egy hetig lett volna osszesen ennyi forgalma a papirnak. Megis mit gondolsz,honnan jonnek hirtelen ezek az eddig sehol sem volt tetelek? Megegyszer,az uzenet a lenyeg,nem a konkret cselekedet az opcio szempontjabol. Igy mar capise?
Amely hozzászólásod nem a valóságról szól, nem ismered az opciós adásvétel fogalmát, helyette kölcsönadásról meg shortolásról írtál. Ki lettél javítva.
En nem banom mit keresel meg es mit nem. Rv-t soha nem azert vesznek kolcson,h aztan kp-ert ravasaroljanak. Sem valosagban,sem opciosan. Az meg h tobb eladas volt ma mint elotte vetel,neked nem tomest jelent,az mar ne az en bajom legyen.
Martin36: "Nem tul jo omen a kolcsonadas,plane ha egy tozsden mozgo szaki kapja. Reszvennyel sehogy mashogy uzletelni nem tud,mint shortolni. Csak nehogy az legyen,h egyszer csak meglepodve tapasztaljuk,h honnan a nyavajabol kerul elo hirtelen ennyi elado papir? Nyilvan
ezek sem hulyek,200 meg 300 db-okat forognak sima piaci
kotesekben,vajon ha elkezd tobb ezreket dobalni,felszivja ez a gyer
piac? A kerdes persze koltoi.."
ENEFI - THE BEST