Ja, most nézem a sárga box már meg is volt bux-ban :) Ha a hetes 200MA és az ábrán behúzott trendvonal elesik, akkor onnan még egy -10k, bux 25-28k jön ...
Hát szerintem borítékolható, hogy a jelölt sárga box meg lesz még az idén. A longerek egyelőre "csak" kijózanodtak, de a végső piaci katarzis klimax szvsz még vissza van (pl. amcsi piacok -20%). Zsiday jól összefoglalta a lényeget ... és még leht csomó dolog, amit nem látható. TA majd jelez hetesen
Törölt felhasználó2022. 03. 04. 13:14
hali, aki tud segitsen lszi nagyobb összeget valtanek vissza Ft-ra EUR-rol erdemes-e most vagy lesz szerintetek följebb köszi szepen
Sanyi bácsi nyugtat: "Ha nem is lesz napokon belül újra 18 ezer forint a részvény ára, bízom
abban, hogy ez a pár napos esés ki fog lógni a tendenciából". "Ismerem Vlagyimir Putyint személyesen, több fotó is megjelent rólam a
médiában, hogy együtt ülünk a világbajnokságon. A nemzetközi
dzsúdószövetségnek (IJF) is ő az elnöke volt, én az alelnöke vagyok, de
nem merem megjósolni a háború kimenetelét. Bízom benne, hogy senkinek
sem az érdeke, hogy elhúzódjon a háború, sem Ukrajnának, sem
Oroszországnak, hiszen nagyon sokba kerül egy ekkora hadsereg, ennyi
harci eszköz felhasználása. Annak drukkolok, hogy béke legyen". (napi)
orbán off: "A vakcina olyan, mint egy golyóálló mellény: aki be van oltva, arról lepattan a vírus." (2021.04.) „Betonszilárdságú biztonságunk van. Magyarország(ot)* baj nem érheti.” (2022.03.) (*belejavítottam)
a kovid pánikban nagyobbat esett a bux https://www.tradingview.com/x/L9EMfeqe (de lenne még helye a lok.támaszig, sárga doboz); a mozgása hasonló, viszont más a szitu... kiderül...
Random hírlevélből: "RIP comrade" Fenti szavak Alexander Butmanov, orosz tőzsdei elemző szájából hangoztak el tegnap, miközben ivott egyet a helyi piac egészségére egy orosz TV műsorban, amikor az orosz tőzsde jövőjéről kérdezték.
https://www.zerohedge.com/political/shellenberger-wests-green-delusions-empowered-putin Érdekes a cikk, és itt 1 részlet belőle kivételesen magyarra lefordítva: "Putyin tudja, hogy Európa napi 3,6 millió hordó olajat termel, de napi 15 millió hordó olajat használ fel. Putyin tudja, hogy Európa 230 milliárd köbméter földgázt termel évente, de 560 milliárd köbmétert használ fel. Tudja, hogy Európa 950 millió tonna szenet használ fel évente, de ennek felét állítja elő. A volt KGB-ügynök tudja, hogy Oroszország napi 11 millió hordó olajat termel, de csak 3,4 milliót használ fel. Tudja, hogy Oroszország jelenleg több mint 700 milliárd köbméter gázt termel évente, de csak körülbelül 400 milliárdot használ fel. Oroszország évente 800 millió tonna szenet bányász ki, de 300-at használ fel. Így végül Oroszország szállítja Európa olajának mintegy 20 százalékát, a gáz 40 százalékát és a szén 20 százalékát."
ELLI(o)TT KLUB