Mind a 3 nagy blue támasz zónában (vagy annak közelében mozog) és a BUX index is. A DAX és amcsi indexek is egy ideje oldalaznak, nagy elmozdulás nincs.
a pro szakik nem itt nyomulnak... ;) amúgy mol naposon nálam így áll https://www.tradingview.com/x/okSqhiZx (ha törik 2642/52, akkor leszaladhat dMA200-nál található támasz-sávig..)
MOL: kicsit alászúrt, én még nem vetem el az emelkedést és ugyan ez igaz BUX-ra is. Ahogy írtam tegnap a BUX esetén az 53600 szignifikáns törése, majd visszatesztelése és onnan lefordulása lenne nálam a short nyitására trigger. Nálam, de én csak gyakorló amateur vagyok :).
Igen, mily' érdekes. Felszúrt a certiért, aztán azóta nincs, pedig MOL-ból is raktak ki friss TL57, TL58, szerintem lehetett volna az OPT-ből is TS-eket csinálni. MOL: hát sajnos a tegnapi alj és onnan a fordulás még nincs megerősítve, a tegnapi mélyebb aljak élnek, mint opció a következő 1-3 napban. A napos boli alja kb. 2650-nél van, egyre valószínűbb, hogy most már megérintjük azt, ami egybe esik az általam írt "ideális" korrekciós 2640-es szintjével. Longban vagyok, szóval nem öröm, de várom az emelkedést :).
ELLI(o)TT KLUB