Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Madeinhungary 2023. 01. 12. 19:01
#5920
Szegény vércse kollégának ma elgurult a gyógyszere. Ülj le a nagyszobádba a viktor nagyposzter elé, attól megnyugszol 😆
signal2
signal2 2023. 01. 12. 18:07
Előzmény: #5918  Karvalytokes
#5919
Félelmetes, mennyi ember van, aki csont nélkül beszopja a hazugságot és a propagandát....
Te vagy az egyik.
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 17:47
Előzmény: #5917  signal2
#5918
Mert Markizay amcsi ügynök.Ő végrehajt minden washingtoni parancsot.
signal2
signal2 2023. 01. 12. 17:07
Előzmény: #5913  Karvalytokes
#5917
És mi miért ne fizettünk volna rubelben?
De mondom, az ősbűn, hogy az elmúlt 10 évben NŐTT a gázfelhasználásunk ,pedig jelentősen csökkenteni kellett volna. 
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 17:04
Előzmény: #5915  euler
#5916
Decemberben megfagyottakon ez nem segít..
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 16:51
Előzmény: #5911  signal2
#5914
Amúgy elég sok van màr itt de most màr eu-s papírokkal jönnek..
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 16:49
Előzmény: #5911  signal2
#5913
Mindenkinek elzàrta aki nem fizetett rubelben...
Peterbond 2023. 01. 12. 16:44
Előzmény: #5910  Karvalytokes
#5912
"Miért adnànak?Forintot annyit nyomtatunk amennyit akarunk."
.
És annyit is érne. Ugye tanultad te is a pengő inflációját ami gyakorlatilag erről szólt. annyit nyomtattak amennyit akartak. És lett is Bill pengő seperc alatt.
.
A Rubel meg annyira arany alapú hogy csak na :). Sokra is mennénk vele.
signal2
signal2 2023. 01. 12. 16:44
Előzmény: #5908  Karvalytokes
#5911
Elárulnád, hogy miért szopsz be ennyi baromságot?
2015-ben 400 ezer migráns hatolt be az országba. Mennyi van itt belőle? Azok vannak itt, akiket a fidesz telepít be: a gyárakban dolgozó vietnámiak, venezuelaiak, indiaiak. 
Nemváltó műtétekről egyedül a fidesz beszélt ebben az országban. Feltűnt? A kis fidezses relkámból ismerte meg az akkor 7 és 9 éves gyerekem ezt a fogalmat. A fidesz a legnagyobb propagandistája a nemváltó műtéteknek ebben az országban .Előtte soha senki nem beszélt utthon ilyenről. 
Igen, Ukrajnának nagy valószínűséggel küldtünk volna fegyvereket. És?
"Putyin rég elzárta volna a gázcsapot". Tehát Putyin. Szerintem egyébként nem zárta volna el, amert akkor nem vettünk volna tőle brutál drágán jó sok gázt. Az egyébként 1/1 a fidesz hibája, hogy ilyen magas a gázféehasználásunk, és az is, hogy az igány nagy részét az oroszoktól szerezzük be. A fidesz odalökte az országot az oroszoknak, és közben teljesen lehanygolta az energiahatékonyságot. Ezzel brutális károkat okozott. 
Ilyen káros, aljas bűnszervezet még nem volt ennek az országnak az élén. Túltesznek a komcsikon.
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 16:36
Előzmény: #5909  forma1bt
#5910
Miért adnànak?Forintot annyit nyomtatunk amennyit akarunk,bàr aranyalapú rubelt azt minden mennyisêgben elfogadunk!
forma1bt
forma1bt 2023. 01. 12. 16:32
Előzmény: #5908  Karvalytokes
#5909
Basszus, igazad van! Viktor a mi hős megmentőnk. Megvédett minket a melegek, nemváltók és migránsok ádáz támadásától. Főleg mi lenne, ha nemváltó meleg migránsok rohamoznának?! Azért zárná el Viktorunk legjobb barátja és példaképe a csapot, mert ezt már ő sem bírná. Nem kell az Euro! Majd adnak az oroszok rubelt vagy a törökök lirát. :)
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 12. 16:04
Előzmény: #5907  forma1bt
#5908
Viszont cserébe migransbandak csatangolnànak mindenfelé,buzerans semmirekellők buzdítanàk a gyerekeket nemvàltó mütétekre az iskolàban,küldenénk a fegyvereket ukrajnànak ,ingyen, kezességet vàllalva az adóssàgaikért.Valamint màr Putyin rég elzàrta volna a gàzcsapot úgy hogy lehetne  a lakàsokban felszedni a parkettàt annak aki nem akar megfagyni.De az EU s pénz mindennek felett!!
forma1bt
forma1bt 2023. 01. 12. 15:33
Előzmény: #5906  Robben
#5907
Szerintem teljesen korrekt a cikk. Ha az ellenzék nyert volna, nem lenne folyamatos "Brüsszelezés" és simán megkaptuk volna az eu-s pénzeket. Ehelyett most mi van? Szívás. Menj le a boltba kajáért, menj el tankolni, vagy váltsál valutát!
Robben 2023. 01. 12. 15:18
#5906
MI A KÜLÖNBSÉG AZ ELLENZÉK ÉS A FIDESZ EURÓPAPOLITIKÁJA KÖZÖTT? - lehet választani: 
2022.01.31.:  Márki-Zay Péter szerint „az ellenzék győzelme főnyeremény lenne Brüsszel számára” - ezt mondta a Timothy Garton Ash angol történésszel folytatott szerda délutáni londoni beszélgetésében. A baloldali politikus szerint Magyarországot „ma már fel sem vennék az Európai Unióba, mivel hiányzik a fékek és ellensúlyok rendszere”. A baloldal miniszterelnök-jelöltje Londonban Bajnai Gordon, volt baloldali kormányfővel is egyeztetett. A titkos találkozó azután derült ki, hogy a Mandinerben megjelent róla egy fotó, amit a lap egyik olvasója készített egy étteremben. Márki-Zay Péter eredetileg a Momentum által szervezett kampányrendezvényre utazott Londonba, de mint később kiderült, Bajnai Gordon volt miniszterelnökkel is találkozott : órákon át ettek és beszélgettek. Bár Márki-Zay Péter angliai útja előtt részletesen ismertette az ottani programját, ez a találkozó „véletlenül” mégis kimaradt a felsorolásból. Márki Zay Péter csak a fotó kiszivárgása után hozott nyilvánosságra egy közös képet, amihez azt írta: köszöni az értékes gondolatokat, és kifejezetten örült, hogy londoni útján találkozhatott Bajnai Gordonnal. A baloldal miniszterelnök-jelöltje a találkozót azzal magyarázta, hogy „mivel kormányzásra készül, számos politikussal egyeztet”. Bajnai Gordon neve a Városháza lehetséges eladásáról kiszivárgott hangfelvételeken is szerepelt. Emellett az egyik hanganyagban Gansperger Gyula baloldali üzletember említette meg Bajnai nevét. Szerinte ő az, aki a baloldal és a külföldi finanszírozók közötti összekötő szerepet tölti be -  tehát aligha véletlen, hogy a Bajnai Gordonnal való találkozó nem szerepelt Márki-Zay Péter nyilvános londoni programjában. 
 ORBÁN EGY FB BEJEGYZÉSÉBEN TETTE FÉLREÉRTHETETLENNÉ AZ ÁLLÁSPONTJÁT: 
 2022-08-02 Az Európai Unió nem Brüsszelben van, nekünk Brüsszel nem főnökünkNekünk nem Brüsszel a főnökünk, minden döntésben részt veszünk- jelentette ki a miniszterelnök. Orbán Viktor közösségi oldalán azt írta: Az Európai Unió nem Brüsszelben van. Az Európai Unió Bécsben van, Budapesten és Varsóban, Berlinben és Madridban. Ez nagyon fontos kérdés. Én nem kibabrálni akarok a többi európaival, hanem hozzá akarom tenni a saját nézeteinket a közös európai döntéshez. Egy független szuverén magyar nemzet vagyunk. Közös döntésekben veszünk részt. Ha azok nem jók nekünk, azt elmondjuk. Ha nem jók és meg tudjuk akadályozni, akkor a közös döntés létre sem jön-olvasható Orbán Viktor bejegyzésében.
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 01. 11. 15:57
Előzmény: #5904  realmadrid
#5905
Kedvenceim:A NER lenyúlja, eistandolja a nyereséges cégeket..Orbàn zàrolja a devizaszàmlàkat...meg a többi fassàg
:))
realmadrid 2023. 01. 11. 15:37
Előzmény: #5903  Robben
#5904
Ezért nem kell a különböző nyilatkozatokat elhinni. Riogatnak folyamatosan. Rezsiválság, éhség menet, év végére totális kormány bukás, volt itt minden a jóslatokban. Aztán nem történt semmi.
Robben 2023. 01. 11. 12:59
#5902
Román különvélemény: „Orbán Viktor, Európa utolsó mohikánja”
Orbán Viktor maradt Európa utolsó mohikánja, az egyetlen politikus, aki képes nyíltan hangot adni véleményének, nem fél a globalista baloldalt csodáló csőcselék meglincselésétől – írja véleménycikkében Adrian Onciu, az Opozitia.net román portál publicistája. 
A szerző A davosi globalistáknak az igazság csak hallucináció lehet című írásában élesen bírálja a fősodrú bukaresti médiát, amiért rendszeresen "putyinistának, oroszbarátnak" nevezik a magyar miniszterelnököt, nyilatkozatait pedig pejoratív jelzőkkel idézik. 
Mint írja, az utóbbi három évben futószalagon szállított hazugságáradat eredménye, hogy a meztelen igazság ismertetését hallucinációként emelgetik. Onciu szerint Orbán Viktor az utolsó vezető, akire a szabad európaiak viszonyítási pontként tekinthetnek. – Ha úgy tetszik, ő Novak Djokovics megfelelője a politikában. Több olyan vezető nélkül, mint Orbán, Európának kevés esélye marad. Ezt teljes meggyőződéssel állítom – fogalmazott a publicista.
Adrian Onciu cikkében idézi a decemberi nemzetközi sajtótájékoztatón elhangzott miniszterelnöki értékelést a háborúról, s egy románul feliratozott videót is mellékelt a szöveges beszámolóhoz. A helyzetismertetésről, a béketárgyalások elkezdésének fontosságáról szóló üzenetekről a publicista úgy véli, azok egyszerű, a világűrből is látszó igazságok. – Mégis, a románoknak és az európaiaknak azt állítják, hogy ezek „hallucinációk”. Hogy Orbán egy „autokrata, oroszbarát vezető, a mészáros Putyin barátja". A tény, hogy a magyarok támogatják őt, nyilván szomszédaink méretes tévedése lehet csupán – írja Onciu.  
A publicista megjegyzi: Orbán Viktor egy viszonylag kis európai uniós országot vezet, amely a Davosból irányított pénzügyi rendszertől függ, s amelyet könnyen feje tetejére lehetne állítani az Oroszországra kirótt szankcióknál jóval visszafogottabb lépésekkel. 
És mégis, Orbánnak megvolt a politikai intelligenciája ahhoz, hogy elkerülje a gazdasági katasztrófát, és ezzel párhuzamosan a szabadság lángját is megőrizze. A szuverenitást egy egyre inkább szovjetizálódó Európai Unióban, amely sokkal inkább korrupt, bürokratikus és nyitott az autokráciára, azaz arra, amivel Orbánt vádolja Ursula von der Leyen – zárta szavait.
ehe
ehe 2023. 01. 06. 12:10
Előzmény: #5900  ehe
#5901

Szerencsére nem végez az origo hirhamisitást a témában :DDDD
http://keptarhely.eu/view.php?file=20230106v01xtmfjw.png

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek