Arra is gondolhatunk, éppen most indulhat el egy tisztulási folyamat a média megosztottságában. Ha az indexesek átmennek "bal" oldali médiába, nem fogják jól érezni magukat! Reméljük a hirklikk vagy a nyugati szél nem tart igényt a felmondott tagokra!
Ha nem lenne mániád a kommunista rendszerek elvtelen idézgetése és vele való példálózgatása, jobban is kifejezhetnéd magad, ha politikáról lenne szó.
Törölt felhasználó2020. 07. 24. 13:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem sok emberről van szó, de a szerkesztőség kétharmada beintett. Kétharmad, érted? Az MTA átszabásakor még akadt 50% megalkuvó. Orbánnak már a B oldal forog.
Nem fog latod. Ahogy most volt hir a Hit Gyuli is megallapodott a kormannyal. Az atv t eddig se tartottam sokra ezutan sejtem hogy meg annyira se lesz kritikus es pobt a fontos dolgok helyett a botrany hulyesegek fele fog elmenni. Nem lesz itt lassan erdemi media. Aki marad az is attol fog tartani mi lesz ha o lesz a kovetkezo ezert ovatosan fog fogalnazni es nem fog annyit nyomozni ott ahol a kormanynak nem tetszik majd.
A barátod barátjának a barátja sem tudja mit kell mondania, hogy hiteles legyen. Egyébként az, ami az Indexxel történik nagy kár! Amióta megjelentek a hírklikkek, azokhoz képest az Index már felüdülést jelent a hírvilágban!
Komolyan elhiszik itt paran hogy ez gazdasagi dontes volt a piacvezetonel? Az elso kadart es rendszeret meg a nyakunkra ultettek. A masodikat az orszag haramada nem csak megvalasztja de tapsol a Kadar rendszer restauralasahoz. Egy a part egy az irany nincs kritikus hang. En ertem hogy a Fidesz mint part ennek orul no de hogy a magyar allampolgarok itt mit oromkodnek sose fogom megerteni.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek?