Csak az a baj, hogy most már nem is fogod megtudni, mert a kormányoldali média csak hazudni tud, így már el leszel vágva az igazságtól (jó még ott a 444, de ki tudja meddig), téged ez nem zavar?
Tehát ha egy cég összes alkalmazottja felmond, mert az úgynevezett vezető valamit rájuk akar erőltetni, akkor az alkalmazottakban kell először a hibát keresni?
Kérdem én ezt a nélkül, hogy tudnám, mit is akart a vezető rájuk erőltetni?
Szerinted a betűtíposon különböztek össze? Szövegtagoláson?Bocs, de nem ma jöttem le a falvédőről.
Szerintem a defektes jogállamunkat nem Tiborcz esete mutatja, az a korrupció mértékét mutatja. Ellenben a médiatörvény, a közbeszerzési törvény, a népszavazásról szóló törvény, az alkotmánybíróságról szóló törvény, a törvényalkotás folyamata, a NAV célzott eljárásai, több esetben a nyomozóhatóságok eljárásai valóban a sérült jogállam elemei.
Azt állítom, hogy a beosztottak túlreagálták az alapján, amit tudunk. Vagy akkor nem mondanak el mindent. Tán nem lehet kirúgni egy főszerkesztőt úgy, amikor a felettese utasításával szemben cselekszik, mert egyből mindenki politikát lát benne?
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek?