Az index c. szennyet sem olvastam jó ideje már, ugyanis minden cikkük kormányellenesre volt kihegyezve. Nincs baj a kritikával, de folyamatosan hazudni, azzal van.. de most a helyére kerül..
Rosszul előzményeztél, a nevem manoka, de válaszolok neked. Soha, ugyanis nem tévézem. Máris hiányod van amiért a homofób Karácsony lefújta a pride-ot?
Seperc lesz átállás. Mint internettóról indexre. Vazsi meg lefűzheti a dossziéba az új indexet a többi toalettpapírja mellé, pont senkit se fog már érdekelni.
Lesz új index. Más lesz a link hozzá. Továbbra is olvashatsz majd az orbáni maffia ügyeiről.
Azt hitted, hogy az index olvasóinak tök mindegy a tartalom? Lásd origó, orbánék bedarálták, azóta se jár oda csak olyan, aki az aktuális kormánypropagandára kíváncsi.... Én maradok annál, hogy azt az oldalt olvasom, és fogom olvasni, amin a fideszes bűnszervezet kényes ügyeit is kiteregetik. :) És ha azt az oldalt naponta sok százezren olvassák, akkor sokan ott fognak hirdetni. A pénz így már direktben fog oda folyni, nem egy fideszes alapítvány fogja fojtogatni a szerkesztőséget.
A borz már válaszolt, de le se vartad! Borz nem szokott ezerszer linkelni és másolni, mert nem propagandista! Ennyit a nagy vagdalkozásról és követelőzésről. Mint mindig figyelmen kívül hagyjátok az érdemi válaszokat, aztán valami hülyeséggel 10+komment jön és kezditek újra a macerátokat. Keresd meg a borz válaszát, ha nem találod, majd segítenek a harcostársak.
Helló. Ennyire hasonló a stílusunk? Magamról szerényen csak annyit hogy pár nap pihenést intézett nekem a kedves kolléga de mára már le is járt, viszont örülök ha addig is törődött valaki a trollokkal 😃
Na most megnézhetjük majd a portfolio fórum adminok kettős mércéjét. https://forum.portfolio.hu/user/mezga_geza “Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-02 11:41-ig (14 nap, 23 óra, 0 perc) A moderátor indoklása: utoljára. aztán jön a kitiltás” Véglényezés/személyeskedés miatt jelentettelek.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek?