A Soros nem létezik, azt csak én találtam ki, hátha beveszik a tudatlan politikai manifesztumok! A Sorosozás emlékeim szerint már 1988 óta folyik a csapból is! Kis figyelemmel továbbra is értetlenkedhetsz!
És neked az a bizonyíték, hogy leírtad, amit hallottál az egyik hírportálon, ami idézett egy gugliban talált hivatkozást! Az neked a tény! Az Ügyészekről meg nem hiszed el, hogy A SOROS NGOk ból vannak verbuválva? Mert megteheted, hogy ha nem fogadod el, akkor nem is igaz!? Érdekesen hangzana!
Én jelenleg 3 magasabb állami vezetőt tudok aki közvetlenül vagy ő vagy pártja pénzbeli támogatásban részesült Soros György által. . Ezek pedig: . A Magyar Országgyűlés elnöke, . A Magyar Állam Köztársasági elnöke, . A Magyar Állam Miniszterelnöke. . És nem mi vetjük a szemükre, hisz ő nekik van problémájuk Soros Györgyel és vádolnak másokat azzal hogy Soros pénzeli őket. Ehhez képest csak ők azok akik bármilyen módon is közvetlenül voltak kapcsolatban az említett "szegény öreggel". Utoljára 2010-ben fogadták kedélyesen a Parlamentben bár akkor talán csak ketten voltak jelen a fenti 3-ból. Más magyar politikussal pl sose találkozott.
Bocsi, te állítottál valamit mindenféle bizonyíték nélkül, ha nem tudod bizonyítani, akkor ez csak a te kitalációd. Nem vetem én a szemükre (mondjuk én nem kaptam soha senkitől semmit, mert ahhoz kérni kellene, az meg nem szokásom), csak ne felejtsük el, hogy kis haszonlesők voltak.
Kit érdekel a bizonyíték hiányod!Az UNIOs Ügyészeknek nincsen előéletük! Ők csak úgy teremnek mint az őszi búza? Hogyan kerülhettek a keleti blokkból kommunisták az UNIO vezetésébe? Most azt vetitek a fideszesek szemére, hogy elfogadták a Soros támogatását! Ha meg írnak a Soros viselt dolgairól , úgy tesztek mintha nem is létezne, pedig szegény öreg , éppen nem dementes!
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek?