Nem olvastalak vissza úgyhogy nem ismerem a munkásságod többi részét, de ez egy jókora valótlanság. A csutmák focisszotyis volt az. Gyurcsány még a kanyarban se volt amikor 2002-ben a TF-en kiásta az árkot. Nem akkor kezdte persze. 1997 körül harapta meg az a horngyulai kezet amelyik addig etette, ott kezdődött igazából a kifingenstein által irányított árokásó-megosztó taktika.
Valahogy mindig Bodolaizásba fordult a műsor, Rényi ilyenkor igyekezett kiemelni , hogy a Bodolai-Dull aspektuson át kéne lépni mert csak bábuk a történetben. és NERezett egyet. Meghallgatom én is újra, mert nehezen tudtam azonosítani a hangjuk alapján a Bodokit és a Rényit.
Hát tudod amikor a rendszerváltáskor elmentem az első szabad választásra - az előttieket nem nevezném annak- még nem sejtettem, hogy 30 évvel később egy igazi vad kommunista vezeti majd az ellenzéket. Meg kellene érteni, hogy ameddig Gyurcsány a fidesz ellenzékének a vezetője, addig az emberek egy nagy része az életben nem fog rájuk szavazni.
Fiatal! Ha még nem voltál annyi idős 2006-ban, hogy értsd az eseményeket, arról nem tehetek. Ebben az országban a teljes megosztottságot Gyurcsány csinálta.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek?