Sokkal izgibb, mikor mások írásait másolgatod napszámba. Ne aggódj, léptem. Nem akarom "elölni", amit te beszélgetésként aposztrofálsz. Van jobb dolgom.
Én leszarom bangónét. Ki az? Azon kívül hogy a családja szemében fontos ember? Viktorunk viszont miniszter kibaszott elnök. Van különbség, felelősségben is. És persze, ő se patkányozzon, na de ezt használni érvként zűrös vezetőnk mosdatására, hát már ne haragudj de nem kellene.
Az általad váltogatott agresszív kismalac - érzékeny virágszál stílus is elég fárasztó. Mellesleg elöli a beszélgetést, úgyhogy: Szép vasárnapot mindenkinek!
sztem előítélet iskolai végzettség ,vagy kor alapján megítélni az embereket és az nem helyes. arról nem is beszélve,hogy ezzel a másik oldal kezébe adsz egy hatékony fegyvert. de még,ha van is benne időnként igazság, más időkben viszont ki is lehet fordítani, ahogy az nekünk szimpatikus. pld az alacsonyabb végzettségűeket egyszerű tisztességes embereknek nevezzük. a nyugdíjasokat meg az országot felépítőknek,akik végigdolgozták. a magas végzettségűeket meg beképzelt ,magukat a társadalom felettinek tartóknak.
Fényben keresztelkedett Viktor mennyire hasznos hülye? Mert ha jól emlékszem, a libernyákozás előtt ezt is ő találta fel, olyan mintha dajcs babérjaira akarna törni.
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek?