Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Hvg cikk: A Communications Technologies visszalépett a cég 51%-os tulajdonának eladásától. Így a BM egyik legnagyobb beszállítója, nem kerül az Estbe. Vajon hova jön a CT? Kovács Péter lemondása is véletlen lenne? Továbbra is várom Hartmanék megjelenesét Ehepben :) Hamarosan jönnek az EU-s it fejlesztési támogatások. Ideje lenne már egy kicsit iparkodni az ehepben :)
Nem én voltam. Meg nem is divatom ez a felkötögetés. A tegnapi megrántás is teljesen felesleges volt szerintem. Nem követte vételi erő vagy támasz. Úgy néz ki az ilyen, h valaki csak azért rántja meg, h előcsalja a vevőket, h rájuk boríthassa. Ha valaki ránéz a charta előbb kap agyvérzést, minthogy belevegyen +-10%-kokat ugrál napról napra. Ne legyen már ez a cél... Amúgy szerintem azok a spekák dobálják vissza bukóban, akik a standard visszalépés előtt vették 9k-n bízva egy ralliban. Ott voltak több százas aukciók is. Nekik elfogyott a türelmük, mert rövidre gondolkoztak. Szvsz.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!