Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Elvileg igen. De itt mások a helyi előzmények.... Mivel a dvg önkormányzat megbízásából szavaz, ezért kell tudnia, h mire ad mandátumot az önkormányzat. Voltam már itt kgy-n, amikor a dvg ügyvédje, pont ezt kifágosálta meg, h mivel nem nevezte meg KF az új IT tagokat, így a dvg nem kapott mandátumot megszavazni....Ezért lett elutasítva az előző IT bővítés...
Szép merítés! Én még vártam volna egy forgalom nélküli tüskét 5,5k-ra, h betöltse a rést, de úgy néz ki, h ez érdeklődés hiányában elmarad. Megmarad szökési résnek. Az sem baj. Egy kis csapat elkezdte összeszedegetni a morzsákat 7-8k között. Ügyesen csinálják. A hetes chart is megelégelte az esést. Macd már kezd egymásba fordulni, visszatérve a kiindulási szintjére. Doji hetesen!!! Első doji a papírban az esésben, ezt is megértük! Jövő hétre el tudok képzelni egy kisebb testű doji-t. Aztán két hét múlva már jöhetne egy megerősítés a fordulatra. Random továbbra sem ismeri el daytrade fedezetnek ehepet. Ez elszomorít. Rájuk írok és megkérdezem, h miért.. Amíg nem lehet fedezet, addig csak a trade nyerőkből fogok bővíteni. Várható hírek: Elsőbbségi részvények: max 8 nap ha sűrgősségi eljárással kérték meg, max 20 nap, ha normál eljárás. Márc. 10 kgy. Előtte 1 nappal meg kellene nevezni az új IT tagokat. Szvsz. itt a türelem fogja meghozni a nyerőt. http://keptarhely.eu/view.php?file=20200208v00r9iuhf.png
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!