Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ha van eszuk itt tudjak csak megcsinalni. 80-90% sajat tulajdonba. 10-20% tanacsadoi jutalék, tisztara mosva osztalekban kiveve. Hartman-nak a deltaban amugy se sok baber terem a nagy fideszesek kozott. Itt megcsinalhatjak a nagy bizniszt.
Februári bevételből szert tudtam tenni 17 darabra, így ha mikro pakkal és apránként vásárolgatva is, de legalább nem teljesen a vonalon kívülről kell szemlélnem tovább az eseményeket. :)
KB ezt vártam de kevésbé fájdalmasnak gondoltam a bizonytalanságot. A kozkeznoveleses résszel nem értek egyet, pont a forgalom miatt. Az utolsó részben bízom amit írtál. Teljes titok van, semmi gyanús szivárgós meghuzas. Igyekszem mélyre rakni a fiókba hogy ha jól sül el akkor meglegyen még.
Tudod, hogy engem nem érdekel a rövidtávú árfolyam :) Nem idegeskedek, ráérek... Most 1-2 darabokkal megy a parádé, amit mosolyogva nézek. Eladás helyett inkább megvárom, amíg osztalékot fizet :)
Hitedet vesztetted? Mégis mit vártál? Májusban úgy lódult meg a papír, hogy már akkor mondogattuk páran, hogy itt semmi nem kezdődik el a választások előtt, és valóban csak ősszel indultak el a rendbetételek. Későn szálltál be? Ezt fogod mondani 30.000-nél is? Lenyomás, pufizás: Simán lehet, hogy KF-ék "túlvették magukat". Lehet, hogy már egy éve megállapodtak a DVG-vel, lehet, hogy egy csomó önkoris papírt is ők vettek meg, aztán most rájöttek, hogy túl kicsi maradna a közkéz. Ebben a pufizásban, oldalazásban meg épp a közkezet igyekeznek növelni. Láttunk már erre példát más, szép karriert futott papírban is. Ez a papír még mindig csak annak a maréknyi embernek van a szeme előtt, akik itt olvasgatják ezt a fórumot. Nincs hírverés. Ha majd lesz, akkor hirtelen kiderül, hogy nagyon kevés a piacon lévő papírok mennyisége...
Jajj, hát seggem a földhöz csapkodnám, ha neked lenne igazad. De én már sajnos hitemet vesztettem, annyi szart benyeltünk itt jó ideje (legalábbis akik későn szálltak be mint én), és nem látom azt a rohadt nagy igyekezetet. Folyamatos lenyomás, pufizás, zéró forgalom. :(
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!