Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ti párban jártok topikról-topikra pánikoltatni? Annyira viccesek vagytok.. Mondjuk utoljára ilyen hisztit a homokozóban láttam, amikor a fiam nem akarta önkèt átadni a lapátját a másik pelenkásnak. Ugye csak vicceltek ès csak poèn az egèsz?!!
"Elozo ket hobapban nem lehetett 10dbonkent elszorni???" Nem tudom, te mit csináltál az előző két hónapban, én tartottam és vártam, hogy emelkedjen... mégis mi a francért szórtam volna el???
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!