Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Már fáj a hasam, úgy kacagok. xD Te írtad, hogy neked nem számít ha 3 évet ülsz benne xD Hát akkor számít neked az idő? De lehet 3 év kell ahhoz, hogy 10%-on legyen a kaptár!! xD
Arrol nem tehetek amit te irsz azt mar ugy latod mintha en irnam xD ez mar nem tudom mikyen betegseg de sulyos lehet.Nem veletlen vagy ennyire szetszort
Az a 3 ev hogy annyit kellett varnom ami most fog letelni a gyngebbek kedveert.Es tovabbra is varom masold be hol irtam nekem mind1 hany evet ulok bukoba.
Itt írtad te a 3 évet xD Jajj drága kenyér, bepisilek, olyan vicces trollkodást nyomsz xD Papírod ugyan nincs, humorod sem, de az erőlködésed helyzetkomikuma zseniális xD
"Meg milyen három évet kell várni? xD Egy éven belül itt mi lenne szerinted? Eddig mit csináltak?" ezt akkor mire kerdezted te krumpli.Mondom sajnalni tudlak csak meg azokat akik neked ezert fizetnek xX
Te jó ég, hát ez még annál is aljább xD Ki írta, hogy még 3 évet kell várni? xD Te mondtad, hogy neked mindegy hány évet vársz. Igaz egy filléred sincs, mert már 1300on sem tudsz EHEP-et venni, de nem érdekel hány évig lesz beragadva az összes pénzed. Aha, hihető xD Mekkora lebukás! xD
És még fokozza, te tuti fizetett troll vagy amúgy. xD Tessék: "azt irtam pont leszarom hogy 3evet kellett varni." Szerintem ezt a siralmas helyesírást is direkt valami programmal csinálod, hogy trollkodj, nincs olyan aki ennyire helytelenül ír, még Ózd utolsó iskolájában sem. xD
És ebben hol van, hogy 3 éve ülsz bukóban? xD Még kimásolja úgy égeti magát, te jó ég, ez már mindennek a legalja amit itt összeszenvedsz. Remélem kellő pénzt kapsz amiért így égeted magad. Ha a Mónika showban lépnél fel, az is kevésbé lenne égő, mint ez amit itt lenyomsz. xD
"Na itt látszik a kamud, hogy neked mindegy, hogy a brutális bukóban 3 vagy 5 vagy 20 évig kell ülnöd. " te irtad 3 hozzaszolassal lejjebb de nembaj kavintont lehet szedni helyreteszi a memoriadat
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!